# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> pletfjerning >>
Sådan får Mustard ud af en hvid trøje
Mange mennesker tror, ​​sennep altid pletter stoffer. Sandheden er, at det ikke gør, især hvis du behandler stoffet straks og ordentligt efter spilde . Sennep er fjernet fra stoffer som andre farvestof pletter , og det tager flere skridt til at gøre det effektivt . Hvis du spilder sennep på en hvid trøje, har du mulighed for at blege eller bruge en stof farve remover til at hjælpe med at fjerne it.Things du har brug
papirhåndklæder eller klud
Vaskeri forbehandling produkt
Heavy -duty vaskemiddel
farve -safe blegemiddel
Klor blegemiddel
Kludfarve remover myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Blot sennep ud af sweater med papir håndklæder eller en klud umiddelbart efter at spilde for at fjerne så meget af det som muligt .
2

Påfør et vaskeri præ- behandling produkt eller heavy- duty vaskemiddel til sennep pletten. Efter fem til 10 minutter af iblødsætning, skylle pletten med koldt vand .
3

Soak hele den hvide trøje i 15 minutter i en spand eller vask af koldt vand. Tilføj en farve -safe eller oxygen blegemiddel, ved hjælp af en passende mængde af blegemiddel for mængden af ​​vand i forhold til pakken. Skyl sweater godt
4

klorbleger - . Hvis trøje er blegemiddel -safe - for at fjerne eventuelle resterende sennep pletter. Soak hele sweater i 15 minutter i en spand eller vask koldt vand blandes og tilsættes en passende mængde af klor blegemiddel , som regel omkring 1 /4 kop per gallon vand .
5

Fjern en stædig sennep pletten med et stof farve remover, ifølge University of Illinois . Brug per label instruktioner og test i et ikke synligt område af sweater først at være sikker på det ikke skader eller ændre hvidhed sweater , før de beslutter at fortsætte.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com