Kan oliepletter fjernes fra Beton
? Der er masser af metoder til fjernelse af oliepletter fra beton. Ved vurderingen af ​​den metode , der er bedst for din situation , skal du kende størrelsen af pletten samt alder og omtrent den mængde olie spildt . Hver af disse faktorer afgør, hvor let eller svært det vil være at fjerne pletten . Friske, Wet Stains

Absorber frisk olie så hurtigt som muligt ved hjælp af kattegrus . Spred et tykt lag kattegrus på stedet og male det i stedet med dine fødder. Lad kattegrus sidde på stedet for 24 timer, så det kan absorbere så meget af olien som muligt. Afhente kattegrus med en kost og støv gryde og bortskaffe det i overensstemmelse med din byens love bortskaffelse olie.

Genstridige pletter

fjerne små pletter med ovnrens . Spray pletten med renere og lad det sidde i seks til syv timer. Retur og spray pletten ned med vand. Gentag efter behov , indtil olien pletten er væk . Ovnrens er et giftigt kemikalie , så holde børn og husdyr væk fra området , indtil du har skyllet den ren .

Små Pletter

Forkæl genstridige pletter i betonen på samme måde, du behandler dem på tøjet . Mætte stedet med en heavy- duty pletfjerner og lad det sidde i tre timer. Dernæst tilføje nogle ekstra styrke pulveriseret vaskemiddel og lidt vand til stedet . Arbejd det ind med en push kost , indtil du har en god skumme går . Spray fra beton og gentag efter behov.

Hus Have © have.989214.com