# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> pletfjerning >>
Hvordan at komme ud Gum i en tørretumbler med Goo Gone
Tyggegummi kan betyde en katastrofe , når den bliver opvarmet , og derefter smeltet i din tørretumbler. Fjerne alle klistret tyggegummi fra indersiden af ​​tørretumbler kan være en udfordring, men Goo Gone kan gøre det trick . Goo Gone er et opløsningsmiddel produceret til fjernelse af klæbrighed fra overflader , tøj og endda inde i en dryer.Things du har brug
Isterninger
Goo gået
håndklæde
Sæbe og vand < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern eventuelle beklædningsgenstande fra tørretumbleren. Sæt disse elementer til side for at blive behandlet senere .
2

Gnid isterninger over smeltede tyggegummi til at hærde det. Hærdet gummi er lettere at fjerne fra overflader . Fjern så meget tyggegummi som du kan fra indersiden af ​​tørretumbleren , før du anvender Goo Gone .
3

Anvend Goo Gone til den hærdede tyggegummi ifølge pakke retninger . Lad det sidde i fem minutter for at suge i.
4

Gnid tyggegummi med et håndklæde og bruge fingrene til at hjælpe med at skrælle det væk fra overfladen af ​​tørretumbleren. Påfør Goo Gone og fortsætte med at skrælle tyggegummi ud af tørretumbleren , før den er helt forsvundet fra overfladen.
5.

Fjern Goo Gone rester og rengør indersiden af ​​tørretumbleren ved at fugte en ren håndklæde og tilføje lidt sæbe til det. Skyl væk Goo Gone og bruge et tørt håndklæde til at udjævne vandet væk og resterende rest.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com