# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> pletfjerning >>
Sådan Clean kakaopulver Fra Gulvtæpper
Rengøring kakaopulver fra din tæpper kan forhindre en uskøn plet fra at overholde tæppe fibre og forårsager en misfarvning. Kakaopulver er i form af løse granuler , stammer fra alkaliseringen og presning af kakaobønner , og bruges til at gøre chokolade eller chokolade drikkevarer. Kakaopulver er tør medmindre blandet med en væske , og fremstår som en rødbrun farve. Du kan løfte løs kakaopulver og pletter som følge af flydende kakaopulver fra dit tæppe ved hjælp af husholdningsprodukter. Ting du skal
Vacuum og udvidelse tryllestav
Mild nonbleach vaskemidler
3 håndklæder
Tæppe pletten løfteren myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Place en udvidelse wand på slangen på din vakuum. Tænd for vakuum på og hold åbningen af ​​staven omkring 1/2 tomme over kakaopulver til at løfte partiklerne fra tæppet . Rullende din vakuum over gulvtæppet kan forårsage partiklerne til at binde til fibrene , hvilket gør kakaopulver mere vanskelig at fjerne.
2

Bland 1 kop varmt vand og en sprøjte af mild vaskemiddel , der gør ikke indeholde blegemiddel. Dyp en ren håndklæde i sæbevand. Dup en flydende kakaopulver pletten pulver udefra til midten af ​​pletten med håndklædet .
3

Spray et tæppe plet løft produkt, der ikke indeholder blegemiddel på et rent håndklæde . Dup flydende kakaopulver med pletten løfteren , bevæger sig udefra og ind Dab en ren, tør håndklæde på det behandlede område til at absorbere kakaopulver på håndklæde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com