Burn & Pletfjerning på Pots
Efter madlavning et måltid , er der intet værre end beskæftiger sig med en bunke af potter med brændte på fødevarer eller pletter. Men i stedet for at bruge timer skrubbe gryder , fastlægge, hvilken type pletten , du har med at gøre og bruge almindelige husholdningsprodukter til at gøre arbejdet for dig. Med det rigtige produkt til opgaven , kan du spare tid og energi, samtidig med at fjerne pletter. Fedtpletter

Fedtpletter er nogle af de sværeste at fjerne med vand og sæbe. Tilføj bagepulver til din parabol sæbe til at skære igennem hårde fedtpletter på de fleste potter. Hvis du bruger en jern gryde , kan du drys panden med salt til at absorbere nogle af fedt, før du vasker det . Hvis du vasker en rustfri stål gryde , prøv kogende eddike blandet med vand i fem minutter for at løsne fedtpletter og give dem mulighed for at komme ud med minimal skrubning.

Sticky fødevarer pletter

Hvis du har klistrede fødevarer pletter på din støbejernsgryde , så prøv at hælde club soda i puljen , mens den stadig er varm. Dette vil løsne eventuelle fast -on madrester . Du kan også lave din egen smudspad ved hjælp af en gammel, men ren par strømpebukser . Krølle dem op , tilsæt opvaskemiddel og vand, og du har en instant krat pad, der vil fjerne fast - på mad.
Burnt -on Food

stedet skrubbe nedbrændte på mad , kan du udfylde din gryde med vand, tilsæt en teskefuld flydende skyllemiddel og lad det trække i cirka en time før vask med sæbe og vand . En anden mulighed er at sætte hele potten i fryseren i et par timer. De frosne madrester kan skrottes off lettere . Også , brændt mælk kan fjernes ved at sprøjte puljen med salt og lade det sidde i cirka ti minutter før skrubbe med sæbe og vand .
Andre pletter

aluminium kogegrej kan udvikle mørke pletter fra sure fødevarer . Fjerne dem ved at koge en opløsning af en teskefuld eddike til en kop vand i et par minutter, derefter skylning med koldt vand. Du kan også bekæmpe misfarvet aluminium ved at koge en blanding af to spiseskefulde fløde af tandsten med en kvart vand i potten. Emalje gryder kan rengøres med varmt vand og en protese tablet , og glem ikke, at du kan fjerne plette pletter fra kobber gryder ved at dække dem med ketchup , vente et par minutter og derefter vaske dem .

Hus Have © have.989214.com