# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Er Puder maskinvaskes
? Spild, børn , kæledyr, mad pletter , forkølelse og andre sygdomme er alle gode grunde til at vaske en seng pude eller et indkast pude . Nogle puder kan vaskes i vaskemaskinen --- i virkeligheden, kan de fleste puder være, hvis du følger den korrekte procedure . Med omhu , vil dine puder komme ud at se og lugte godt . Pudebetræk

Din første betragtning, når vask er, hvad man skal gøre ved det pudebetræk . På regelmæssige seng puder , ville du fjerne pudebetræk og det beskyttende dæksel , hvis der er en. Begge kan vaskes i dit hjem vaskemaskine og tørres i tørretumbleren , med én undtagelse. Hvis du beskyttende pudebetræk er lavet af plastic eller har en gummi -lignende foring , kan du vaske dem i maskinen , men skal hænge dem til tørre i stedet for at sætte dem i tørretumbleren.

Kast pudebetræk til stede mere en udfordring. Et dæksel med en lynlås eller anden lukning kan fjernes og vaskes i maskine eller renses , afhængigt af vejledningen stof pleje , som du ville finde på en indvendig søm af dækslet. Hvis puden ikke har en lukning , du kan åbne , kan du ønsker at fjerne dækslet ved at åbne en søm i låget , så du kan fjerne det. På den anden side, hvis låget er lavet af et vaskbart stof , kan du lade det på puden .
Små skumpuder

Vask lille skum puder i vaskemaskine på den sarte cyklus , som du ikke ønsker en masse omrører indsats for at makulere puden. Lufttørre skum puder . Må ikke sætte dem i tørretumbleren , fordi de sandsynligvis ville smelte , hvilket skaber en rod og en potentiel brandfare. At dræbe støvmider og andre insekter , bruge varmt vand og et mildt rengøringsmiddel.
Stor skumpuder

Store skum puder kan ikke vaskes i et hjem vask maskine, fordi de kan blive beskadiget ved virkningen af ​​omrøreren eller forhindre agitator bevæge sig korrekt i maskinen. Hvis puden ikke er enorme , så prøv at vaske det i en front -loading kommerciel skive på Laundromat . Air tørre puden.

Dunpuder

Vask dunpuder ( hvis de er ikke større end seng puder ) i vaskemaskinen med koldt vand og et rengøringsmiddel lavet specielt til sarte emner. Brug den blide cyklus. Dunpuder skal vaskes kun i front- loading skiver . Omrøreren i en top- loader vil beskadige puden. Den liv i en fjer pude kan forlænges eller afsluttes , afhængigt af hvordan du tør det . Dunpuder bør tørres i tørringsanlæg på lav varme indstilling. Dunpuder skal fluffed som de tør ; du kan ikke fnug dem, når de er tørre , fordi fjerene vil have alle sammenfiltret .

fnug dunpuder i tørretumbleren , tørre ikke mere end to puder i en hjemme- sized tørretumbler. Put to tennisbolde i med puder . Tørre dunpuder på lav varme , stopper tørretumbleren hver 20 minutter til at fnug puder med hånden.

Batting -Filled Puder

Puder fyldt med bomuld pladevat kan vaskes i vaskemaskinen på skåneprogram . Brug et mildt vaskemiddel , såsom dem formuleret til sarte . Brug en front-loading vaskemaskine . Vask kun to puder ad gangen i et hjem vaskemaskine . Tør i en tørretumbler på medium til høj varme.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com