# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Sådan vasker Supima Bomuld
Supima bomuld er blandt de blødeste , mest luksuriøse typer af bomuld til rådighed. I modsætning til andre sorter af bomuld , Supima kommer i lange hæfteklammer , hvilket gør materialet glat og blød uden at kompromittere holdbarheden. På grund af den måde, det er gjort , strække, krympning og trække af Supima tøj eller sengetøj er sjælden. Dog vil ordentlig pleje yderligere styrke Supima bomuld holdbarhed , beskytte din investering og forebygge for tidlig slid og roughness.Things du har brug hoteltilbud Gentle vaskemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vask dit Supima bomuld med samme størrelse elementer til at forhindre sammenfiltring og ujævn vask. For eksempel vil en Supima ark opsluge en T-shirt i vaskemaskinen og forhindre skjorte bliver grundigt vasket .
2

Launder din Supima bomuld med lignende farver på skåneprogram ved hjælp af en mild detergent. Selvom holdbarheden af ​​Supima kan modstå en regelmæssig vask , ru hvidvaskning teknikker til sidst nedbryde selv den mest holdbare af fibre.
3

Tumble din Supima bomuld i tørretumbleren , indtil det er let fugtig , og lad det lufttørre. Selvom Supima bomuld kan modstå høje tørring varme , vil dette medføre fibrene at forværres hurtigere.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com