# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Roommate vaskerum aftaler
At leve med en værelseskammerat betyder, at du nødt til at opgive at have fuld kontrol over din stue og udarbejde et kompromis med en anden person til at gøre situationen arbejde for jer begge . Dette inkluderer diskussioner om stille timer , gøremål , deling husholdningen og gæster. Hvis du har din egen vaskemaskine og tørretumbler , skal du også træne et system til deling brug af maskinen . Dage

Diskuter de dage du og din værelseskammerat hver ønsker at have adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Du kan prøve en vekslende tidsplan , hvor du har mandag, onsdag , fredag ​​en uge og den næste uge har du alternative dage . Du kunne prøve at gøre strækninger af mere end én dag , såsom mandag og tirsdag derefter give din værelseskammerat de næste to dage . Vær villig til at gøre undtagelser for visse omstændigheder, såsom en stor begivenhed , der berettiger tungere brug af maskinerne.
Times

betegne visse tidspunkter, vaskerummet er slukket -grænser , især hvis det er i en særlig travl del af huset . Hvis maskinerne er højt, sæt stille timer , at de ikke kan køres , f.eks 23:00 til 07:00
Rengøringsmidler

Beslut, om du og din roommate skal dele materialer i vaskerummet eller hver købe din egen vaskemiddel , skyllemiddel og tørretumbler plader . Hvis du deler materiale , suppleant, som har brug for at købe dem hver gang du kører ud og beslutte sammen på et mærke eller duft , der appellerer til jer begge.
Etikette

har almindelig høflighed til dine bofæller i vaskerum . Sørg for , at du både kender til at rense lint fælden i tørretumbleren efter hver brug og sætte materialer tilbage . Lad ikke dine vasketøjskurve fulde af tøj i vaskeriet eller beskidt tøj hele ordet . Lad ikke dit vasketøj i vaskemaskine eller tørretumbler, især hvis den kører ind i din værelseskammerat tid til at bruge vaskerum. Han burde ikke være ansvarlig for dit vasketøj , og du bør ikke nødt til at tage sig af hans .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com