# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Kan jeg bruge Clorox Cleaner i Vaskeri
? Gråbåndet hvide har været den bane for mange, der bruger vaskemiddel alene. Ved at bruge Clorox eller nogen blegemiddel produkt , hvide får hvidere og vanskelige pletter forsvinder . Clorox blegemiddel renere kan gå i vaskeriet for hvide , men sørg for at holde det væk fra dine farver , som blegemiddel vil blegne stoffet eller forlade hvide plamager . Sådan

Start vaskemaskine, udfylde nok til at rengøre belastningen. Tilføj vaskemiddel og den anbefalede mængde blegemiddel (3/4 kop for en standard belastning ) til blegemiddel reservoir . Hvis der ikke er et kammer , tilsættes direkte til vandet. Sæt dit tøj og lade cyklen køre. Kør tøj gennem en anden cyklus, hvis mere blegning er nødvendig.
Heavy - Soiled

Når du har stædig eller stærkt snavset tøj , der kan være behov for et par ekstra trin . Skyl farvede område med rent vand for at fjerne løst rest. Bland 1/4 kop Clorox per gallon koldt vand og lægges i blød tøjet i fem minutter. Vask umiddelbart efter iblødsætning i det foreslåede mængde af blegemiddel for størrelsen af ​​belastningen. Hvis stoffet er specielt blegemiddel -safe , spot - behandle ved hjælp Clorox direkte på det angrebne område .

Vaskeanvisninger

Sørg for at tjekke din tøj pleje etiketter for at se om du kan bruge blegemiddel , da nogle tøj er for detaljeret til blegemiddel . Symbolerne for blegning instruktionerne indeholde et sort skitserede trekant , hvilket betyder, at det er okay at bruge blegemiddel . En trekant med diagonale linjer betyder, at du kan bruge ikke- klor blegemiddel og en sværtet trekant, der er overstreget betyder, at du ikke kan bruge nogen form for blegemiddel .
Tillægsprodukter

Clorox tilbyder en række vaskeri -relaterede produkter til rengøring hvide , farver, sarte og endda vaskemaskinen selv. Clorox 2 er selskabets farve -safe blegemiddel , mens Clorox Ultimate Care Bleach er skånsom nok til sarte stoffer og sikker nok til at hælde til højre ind på hvidt tøj . Clorox Vaskemaskine Cleaner slipper af snavs, der bygger op over tid.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com