# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Kan du vaske læder frakker i vaskemaskinen
? Læderfrakke pleje instruktioner normalt kalder for kemisk rensning i modsætning til vask frakker i en konventionel vaskemaskine derhjemme. De fleste vaskemidler indeholder skrappe kemikalier, kan medføre misfarvning lædervarer og tørre ud i stoffet , især når de kombineres med varmt vand temperaturer, der anvendes til rengøring. Dog kan du vaske din læderjakke i vaskemaskinen forudsat at du overholder anbefalingerne for at forhindre, at ødelægge pelsen. Forberedelse og vask

Vend jakken med vrangen ud for at forhindre skiven s agitator fra beskadige pelsen ydre. Placer frakke i vaskemaskinen af sig selv og sætte maskinen på den sarte eller uld cyklus med varm , ikke varmt vand . Hæld ca 1 /4 kop af baby shampoo til vask karbad , da det begynder at fylde med vand . Baby shampoo indeholder ikke de barske kemikalier, der findes i traditionelle vaskemidler og blidt renser tekstiler. Når skylning cyklus starter , hæld en 1/2 kop af baby balsam i vaskebalje at blødgøre læder .
Efter Care

Hæng pelsen på et træ bøjle til tørre efter vask er færdig. Ved hjælp af en blød, fugtig klud , gnide en lille mængde af baby balsam over hele frakke for at beskytte det fra revner , da det tørrer . Konditioneringsbehandlingstrinnet forhindrer også fremtidige pletter fra indstilling ind i stoffet ved at skabe en beskyttende barriere . Lad pelsen helt tør på et tørt, mørkt sted væk fra direkte sollys og varme.
Bekæmpelse af mindre pletter

Spot rengøring er et alternativ til rengøring læderjakke i en vaskemaskine . Spot rengøring er bedst udført på lag for at fjerne relativt små , ​​mindre pletter og rengøring af hele jakken er ikke nødvendig. Fugt en blød klud , og dup det med en kvart størrelse prik af baby shampoo . Langsomt og forsigtigt gnide sæbevand klud på pletten i en cirkulær bevægelse , indtil det forsvinder . Når pletten er fjernet , gå over området med en ren, fugtig klud til at slippe af med sæbe. Påfør en lille mængde af baby balsam, på størrelse med en skilling til en tør , blød klud og gnid balsam på frakke i det område, hvor pletten er fjernet.

Overvejelser

Vask en gammel læderjakke kan også give det et nyt udseende , så det ser blødere og lidt bedrøvet. Placer frakke i vaskemaskinen på skåneprogram , på en kold vand indstilling med regelmæssig vaskemidler. Vrid vandet ud ved at dreje jakke flere steder efter vask cyklus slutter og placere pelsen i tørretumbleren på medium varme . Processen hjælper kedelig finish og fjerne dens stivhed , hvilket giver pelsen et nyt , opdateret look . Vask kun ægte læder , ikke Pleather eller syntetiske læder -lignende stoffer i en vaskemaskine for at opnå en mere slidt effekt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com