# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> Vaskeri >>
Hvordan man undgår Shrinking Bomuld Trøjer
Bomuld tøj er berygtet for mindre og har et dårligt ry . I sandhed , selv om mange af bomuld produkter er nu forvasket før de bliver solgt til forbrugeren , fordi de fleste af svind sker i det første vask. Men hvis din favorit bomuld sweater var ikke forvasket , som angivet på forbrugerens etiket , eller hvis sweater bare passer , og du kan ikke bare nogen skrumpning , tage et par skridt til at undgå eventuelle fremtidige shrinkage.Things du vil Behov
Vaskeri skærm myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Hvidvaske bomuld trøjer i vaskemaskinen på skåneprogram i koldt vand. Brug din almindelige vaskeri sæbe, ved hjælp af et passende beløb for fragten som angivet på vaskemiddel mærkat. Du kan også hånd vask bomuld trøjer i koldt vand for at undgå krympning .
2

Køb en bomulds sweater blandet med et syntetisk stof , såsom polyester . Syntetiske stoffer reducere både svind og rynker
3

Læg din sweater fladt på en tørring skærmen for at tørre det . ; hængende kan forårsage strækning. Ifølge Cotton Incorporated , tromling i tørretumbleren forårsager svind , ikke varmen. Hvis du ønsker at fjerne rynker , kan du tørre dit bomuld sweater i tørretumbler for kun fem minutter, og derefter lægge den fladt på en tørring skærm.
4

Tør rense din bomuld sweater . Renses tøj typisk ikke skrumpe. Dette vil også beskytte alle dekorationer på sweater , såsom beading .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com