# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Fjernelse Hard Water Ophobning i rustfrit
Rustfrit stål er en korrosionsbestandig , holdbare metal, der anvendes til at skabe flere produkter i hele dit hjem , fra apparater til køkkengrej og knive . Desværre, når rustfrit stål rengøres med almindeligt postevand , kan de blive plettet og sløvet af magnesium, kalk og calcium findes i hårdt vand. Fjern de grimme , Gråbåndet pletter skabt af hårdt vand med sikre produkter, der ikke vil skade eller ridse rustfri steel.Things du har brug
1/2 spsk. mild opvaskesæbe
Destilleret vand
Bløde klude
Bagepulver
1/4 kop hvid eddike myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Opret en blanding af 1/2 spsk mild flydende opvaskemiddel og 3 kopper destilleret vand. Stir at blande den mildt rengøringsmiddel , som indeholder ingen farvestoffer eller parfume , i vandet.
2

Fugt en blød klud med blandingen , og tør ned rustfrit stål , og pres evt . Hvis hårdt vand pletter fortsætter , skal du fortsætte til næste trin .
3

Opret en pasta med 1/2 kop bagepulver og 1/4 kop hvid eddike . Rør ingredienserne og tilføje mere bagepulver, hvis det er nødvendigt , for at blive tykkere pastaen.
4

Spred et tyndt lag af pastaen direkte på de vanskelige hårdt vand pletter . Lad pastaen til at forblive i fem minutter , før du tørre den væk med en fugtig klud.
5

Fugt en særskilt blød klud med destilleret vand, og tør væk resterende rester. Tør rustfrit stål med en blød klud for at undgå vand varemærker og striber .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com