# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvordan man laver en Tile Bruser Sparkle
En flise brusebad kan få beskidte meget nemt og hurtigt med regelmæssig brug. For at gøre din funklende rent , er du nødt til at fjerne alle pletter , mug og sæberester ved hjælp af en af flere rengøringsmetoder , og indarbejde fælles husholdningsartikler og nogle albue fedt. Det sværeste er at huske at holde op med rengøring på regelmæssig basis for at holde fliser sparkling.Things du har brug
ilt eller klor blegemiddel
Nylon børste
Hvid eddike
Ammoniak < br > Bagepulver
Rag eller svamp myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mix 01:59 kopper ilt eller klor blegemiddel med en gallon varmt vand. Påfør blandingen til fliserne rundhåndet at suge området , især langs fugerne . Efter 30 minutter , tilføje nogle mere rengøring blanding til at fugte fliser og fuger igen og krat dem med en nylon børste. Dette vil effektivt rense fliserne og slippe af meldug .
2

Spray ren , ufortyndet hvid eddike på fliserne og injektionsmørtel at slippe af meldug og sæbe udskud som et alternativ til blegemiddel . Efter 30 minutter skrubbe fliserne rene .
3

Bland lige dele hvid eddike og vand sammen i en sprayflaske til at vedligeholde dit brusebad og holde det mousserende ren. Alternativt blande en liter vand med en kop ammoniak , en halv kop eddike og en kvart kop bagepulver. Spray fliserne , lad det sidde i 10 til 15 minutter, før tørre fliser og fuger med en klud eller svamp.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com