# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad kan jeg bruge til at Shine Up My Ubehandlede gulve
? Ubehandlet træ gulve kan have en rustik charme. Du kan holde den ubehandlet træ ser så godt som muligt, før der træffes beslutning om en plet eller fugemasse til at beskytte gulvet . Men vil du nødt til at tage visse forholdsregler, når rengøring og skinnende overflade for at undgå skader på træet. Ubehandlet Wood

Før rengøring et trægulv , skal du afgøre, om gulvet er faktisk ubehandlet. På en ubehandlet træ gulv , kornet er indlysende ; du kan se og føle alle afkroge . Hæld en skefuld vand på gulvet for at afgøre, om der er et tætningsmiddel eller finish på overfladen af ​​træet . Hvis træet absorberer vand, er gulvet ikke er blevet behandlet . Dup træet straks med et håndklæde. Finishes beskytte gulvet mod vandskader ved at forhindre fugt fra iblødsætning ind i træet.
Afstøvning

Fjerne støv og løst snavs fra gulvet er et vigtigt skridt i at holde ubehandlet træ fra at se kedeligt . Altid støv før rengøring af gulvet ; ellers vil støv-og smudspartikler ridse overfladen af ​​det ufærdige træ. Brug en støv moppe , en kost med fine børster eller en dåse støvsuger med vedhæftede filer til bare gulve .
Rengøring

Rengøring gulvet fjerner snavs og oprustning at skjule skønheden i ubehandlet træ . Men gælder ikke vand direkte på en ubehandlet gulv ; det vil forårsage skader . Fyld en spand halvt op med varmt vand og tilsæt et par dråber træolie sæbe. Fugt en støv moppe med løsningen. Moppe gulvet i sektioner , tørring hvert afsnit med et håndklæde efter det er renset . Bland 1/4 kop borax i 1 kop varmt vand i en spand. Fugt støv moppe og gå over gulvet i afsnit , som du gjorde , når rengøring , for at fjerne enhver sæberester . Tør hver sektion med et håndklæde.
Vedligeholdelse

Tilføj træ pasta til en ubehandlet gulv for at beskytte den og tilføje glans. Påfør pastaen i henhold til producentens anvisninger. Gnid den ind med en klud i en cirkulær bevægelse og bruge en gulv buffer til at polere træet. En ubehandlet træ gulv kan se godt ud uden en finish, så længe du holder det rene og vedligeholdte . Men du ønsker måske at overveje at tilføje en overflade, som beskytter træet på lang sigt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com