# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad kan der gøres Om Kakerlakker Coming Up Gennem en Opvaskemaskine
? Kakerlakker spiser madrester og skrald og overføre sygdomme som tyfus , hepatitis og parasitære toxoplasmose . De har også forårsage allergi , der kan gøre astma problemer værre i børn. Flere arter af kakerlakker kan invadere dit hjem, men hvis du har kakerlakker i din opvaskemaskine , de er formentlig tyske kakerlakker. Heldigvis er der flere effektive måder at styre dem. Inspektion

Tyske kakerlakker er normalt findes i køkkener og badeværelser , fordi de kan lide varme, fugtige områder , hvor det er nemt at skjule. Hvis du ser kakerlakker i din opvaskemaskine , vil du sandsynligvis finde dem andre steder , fordi kakerlakker lever i grupper , og den tyske kakerlak er en produktiv opdrætter. Kig bag andre apparater , herunder komfur og køleskab . Check under og bag dræn og langs de indvendige rammer i skuffer og skabe . Undersøg kanterne af drop lofter , især dem placeret over din opvaskemaskine og komfur. Kig bag toilet, bruser og badekar og i kloak. Ud over at se efter kakerlakker , kigge efter de pletter de forlader på vægge og skabe.

Lokkemad

Lokkemad er en effektiv måde at dræbe kakerlakker lever i din opvaskemaskine eller andre områder af dit hus, og de ikke kræver en masse forberedelse ligesom væskesprays gøre . Men det vil tage flere uger, før du mærke en reduktion i antal. Placér lokkemad under opvaskemaskinen og dræn , køleskabe og komfur , inde kabinetter og ved siden af ​​papirkurven containere. Lokkemad skal placeres op mod kanter eller flush i hjørner , ikke ude midt i et område , med henblik på at tiltrække kakerlakker , der bruger disse veje til at bevæge sig rundt .
Borsyre < br >

Borsyre fungerer som en mave gift til at dræbe kakerlakker , der spiser det. Påfør et tyndt lag af borsyre pulver til de områder, du behandler , herunder hvor VVS-rør ind vægge. Må ikke gøre bunker af borsyre fordi kakerlakker vil undgå dem. Du bør næppe være i stand til at se filmen af pulver du lægger ned . Borsyre anses ikke meget giftig for voksne, men det kan være et problem for børn og kæledyr, så du skal sørge for at holde dem ude af behandlede områder. Må ikke anvendes borsyre til alle områder, der bruges til at tilberede mad .
Støv

Støv ligesom diatomejord og silicadioxid dræbe kakerlakker ved at beskadige den voksagtige belægning på deres organer og dehydrere dem. Anvende støv i et tyndt lag under din opvaskemaskine og andre apparater og i væg hulrum. Brug kun fødevare-grade diatomejord , som anses for ikke-toksiske for pattedyr. Ved hjælp af en kombination af metoder vil give dig den største chance for succes kontrollerende kakerlakker.
Øvrige

Reducer kakerlak befolkninger hurtigt ved støvsugning dem op med slangen fastgørelse af din vakuum renere. Forsegl posen inde i en plastikpose og bortskaffe det udenfor. Du kan også placere posen inde i fryseren i flere timer , før du kaster det ud. Temperaturer under 20 grader Fahrenheit dræbe kakerlakker. Hvis det er muligt , skal du placere din opvaskemaskine udenfor og lade det forblive der i flere dage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com