# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan fjernes Lim Fra et Porcelæn Tub
Porcelæn færdige baljer er skabt ud fra at fusionere glaspulver ved en høj temperatur på karret materiale. Porcelæn finish er meget hårdt, men stadig modtagelige for skader, hvis barske slibemidler eller meget sure kemikalier anvendes på den. Når du fjerner stak -on lim fra karret , er det bedst at holde sig til en mindre slibende , sikrere løsning, især i første omgang. Hvis limen er stædig og ikke fjerner meget let ved hjælp af en kemisk lim remover på karbad bør typisk ikke skade finish.Things du har brug
Sponge
Eddike , acetone eller en citrus - baseret lim remover produkt
General rengøringsmiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld badekarret med varmt vand og lad vandet stå i mindst 30 minutter for at opløse klæbemidlet. Gnid den selvklæbende og tilbage med fingrene, indtil det frigiver fra karret .
2

Mætte en svamp med varm eddike , acetone eller en citrus - baseret lim remover produkt , hvis vandet ikke er effektiv fjerne limen. Varm eddike på komfuret eller i mikrobølgeovnen lige indtil det begynder at koge.
3

Klem løsningen over limen for at mætte den.
4

Lad det sidde i et par minutter, før gnide på limen med svampen at frigøre det fra karret. Påfør flere af kemikaliet , som er nødvendigt for at blødgøre og opløse limen.
5.

Skyl karret med vand for at vaske eventuelle resterende kemikalier. Hvis karret stadig lugter kemisk , eller du bemærker resten ikke afvaskning , rense karbad med en generel rengøringsmiddel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com