# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan opvarmning af rum til at dræbe væggelus
Vågne op med store røde rande på dine arme og ben , der klør som ingen anden , er ikke på grund af myg komme i dit soveværelse, men er mest sandsynligt på grund af væggelus angreb . En af de hårdere og mest ubehagelige skadedyr til at slippe af med, væggelus er små , ​​brunlig- rød , flade insekter, der fest på menneskekød i løbet af natten . De skjuler sig mellem madrasser og box fjedre , i puder , tæppe folder og blandt sprækker i polstrede møbler , og injicere et giftstof ind i kødet, numbs det, mens de lever . Slippe af med disse skadedyr gennem grundig rengøring samt at ramme dem med varme, en af ​​de mere effektive metoder til at kontrollere seng bugs.Things du har brug
Rumopvarmere Salg Room termometer
Dampstrygejern hoteltilbud vaskemaskine og tørretumbler myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Hæv temperaturen i rummet , der indeholder Væggelus angrebets til mindst 120 grader Fahrenheit gennem din termostat eller ved at skrue op din ovn . Luk døren til at holde varmen i rummet , og sørg for alle vinduer er lukket helt for at undgå at miste varme. Voksne og nymfe væggelus skal være i et rum , der er over 113 grader F i 15 minutter til at dræbe dem , mens æg tager 60 minutter at dø ved denne temperatur. Hvis du er bekymret for overophedning hele dit hjem , kan du bruge rumopvarmning til op temperaturen i rummet med angrebets. Kontroller temperaturen i rummet med et værelse termometer .
2

Hold temperaturen hæves så længe som muligt , helst i tre timer, hvis ikke længere. Tilføj rumopvarmning til plads til yderligere at hæve temperaturen , hvis det ønskes . Tjek din termostat regelmæssigt for at sikre rumtemperaturen forbliver den samme.
3

Fjern angrebne lagner og dyner og vaske dem to gange i varmt vand , eller ved 248 grader , til mindst 20 minutter . Tørre lagner og dyner på høj varme så godt.
4

Gå over begge sider af din madras med en damp jern til at dræbe væggelus .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com