# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Fjernelse af mørke pletter af olieret hårdttræ
urin Pet og overdreven fugt er to grunde mørke pletter vil udvikle på olieret hårdttræ. Disse besværlige misfarvninger vil simpelthen ikke gå væk på egen hånd og kan vare hele livet af hårdttræ. Men du kan fjerne de mørke pletter med de rette værktøjer . For at øge chancen for fjernelse, beskæftige sig med misfarvninger så snart som muligt. Jo længere pletterne sidder på hårdttræ , desto sværere at fjerne dem vil be.Things du har brug
Glas mikrobølgesikkert krukke
Destilleret vand
Oxalsyre
Spoon
Paintbrush < br > Borax
klude
Håndklæder
Sandpapir
bejdse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld et glas mikrobølgeovn -safe krukke med 1 pint af destilleret vand og tilsættes 3 ​​til 4 spiseskefulde oxalsyre. Rør krystaller og vand med en ske.
2

Microwave krukken på høj i 30 sekunder. Fortsæt opvarmning i 30 - sekunders intervaller , indtil blandingen er varm. Du skal holde blandingen varm for hele processen .
3

Brug en pensel til at anvende oxalsyre blanding til de mørke pletter. Fortsæt, indtil du har helt dækket af misfarvninger . Lad blandingen på olieret hårdttræ , indtil det tørrer .
4

fortsætte med at anvende blandingen og lade det tørre , før de mørke pletter er ikke længere til stede .
5

Bland 1 gallon vand med 3 ounces borax . Fugt en klud med borax blandingen og tørre olierede hårdttræ at neutralisere blegning handling .
6

Fjern resten med en fugtig klud og tør efter med et blødt håndklæde.
7.

Undersøg olieret hårdttræ. Hvis oxalsyre gør træ korn stiger, sand området let med et fint stykke sandpapir og plette træet til at matche det omkringliggende område.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com