# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Clean en oxideret Malet metal tag
Oxidization - også kaldet rust - vil begynde at udvikle på malede metaltag når der er fugt til stede på metallet møder ilt . Hvis venstre ubehandlet, vil oxidation ikke kun efterlade grimme pletter på overfladen, men det vil også forringe metal og kompromittere den strukturelle integritet af taget. For at undgå omfattende skader på taget, fjerne rust så hurtigt som muligt . Desuden , jo længere rust sidder på den malede tag , jo sværere at fjerne det vil be.Things du har brug hoteltilbud Phosphorsyre rengøringsmiddel
Bucket
Steady stige
Brush gyvel hoteltilbud vandslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Bland en fosforsyre - baserede renere med vand i en spand. Brug et forhold på 10 procent renere til 90 procent vand til små overflade ruster. For en stærkere opløsning , øge antallet til 50 procent renere og 50 procent vand-blanding. Ved blanding af vand og syre , tilsæt syre til vand, ikke den anden vej rundt .
2

Sæt en stabil stige mod bygningen eller hus, der har den rustne tag. Har nogen til at holde stigen som du klatre den. Dette vil hjælpe støt og støtte stigen , hvilket reducerer risikoen for skader .
3

Gennemvæd en pensel kost i blandingen og krat rust i flere minutter , indtil godt mættet.
< br > 4

Lad blandingen på rust i en time for den højeste fosforsyre -baserede renere ratio og længere tid for mere fortyndet blanding.
5.

Skyl malede metal tag grundigt med en vandslange for at fjerne alle spor af syren. Gentag hele processen , hvis oxidization tilbage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com