# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Fjernelse Gammel, hæftlim fra Wood Gulve
Fjern gammel, tør lim ved befugtning det, så det blødgør og frigiver let fra trægulvet . Da træ er modtagelige for vandskade, skal du anvende vand eller kemisk på en måde, der ikke skader træet. Vand eller vand -baserede kemikalier kan forårsage træet at ekspandere , så det revner og splinter . Vand og kemikalier bør aldrig stå på et trægulv . Brug en blød klud til at gnide den klæbende holder gulvene beskyttet mod scratches.Things du har brug
Bløde klude
Madolie
Mineralsk terpentin eller citrus - baserede klæbemiddel fjernelse produkt
Show flere Instruktioner
1

Fugt en blød klud let med varmt vand og sæt den på toppen af ​​den tørre lim i op til fem minutter til at afgøre, om vandet vil nedbryde limen. Gnid limen med kluden , indtil det løfter ud af træet.
2

Hæld en lille mængde madolie på en tør klud, hvis limen ikke kommer ud med vandet. Indstil klud oven på klæbemidlet stedet for op til fem minutter. Gnid klud over toppen af ​​limen , indtil det frigiver fra træet . Tør gulvet med en fugtig klud for at fjerne alle rester af olie . Tør området med en anden klud.
3

Fugt en blød klud med mineralsk terpentin eller en citrus - baseret lim fjernelse produkt , hvis vand eller olie ikke effektivt fjerner limen fra træet . Indstil rag på toppen af det tørre klæbemiddel i op til fem minutter. Gnid limen indtil det løfter ud af gulvet .
4

Tør gulvet med en fugtig klud for at fjerne alle rester af olie eller kemisk opløsning .
5.

Tør gulvet grundigt.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com