# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hjemmelavet Floor Fejning Compound
Fejningsmidler forbedre effektiviteten af ​​gulv fejende proces . Dette reducerer den nødvendige tid til at feje gulvet og øger mængden af ​​støv og snavs fjernes. Ved at begrænse mængden af ​​støv, som dannes under den fejende proces forbindelsen reducerer også indånding farer for arbejdstagere fejer gulve i områder med støv , såsom kul eller andre farlige materialer. En hjemmelavet blanding kan vise sig lige så effektive som de indkøbte sorter. Den opskrift

Et af de grundlæggende hjemmelavede Fejningsmidler er lavet med 6 kopper fint savsmuld , 1 1 /2 kopper af mineralsk olie og 2 kopper stensalt . Bland ingredienserne i en spand eller en anden stor container . Forbered fejende sammensatte i forvejen, hvis det ønskes , og have det klar når det er nødvendigt . Lav større mængder ved at fordoble eller tredoble materialerne .
Sådan bruges

Drys fejende sammensatte rundt på gulvet , vil du blive fejning. Efter den fejende sammensatte har sat i omkring 5 minutter , feje det på tværs af lokalet , flytte forbindelsen på tværs af alle områder af gulvet. Fej sammensatte og eventuelle rester fra gulvet i et enkelt område , samle det med en fejebakke eller skovl , og fjern den fra rummet.

Fordele

den hjemmelavede fejende sammensatte udnytter materialer , du måtte have i hjemmet. Brug savsmuld fra hjemmet butikken tillader dette affald skal genanvendes til et nyttigt produkt. Den hjemmelavede produkt kan være mere omkostningseffektive end indkøbte fejende forbindelser. Det giver også boligejer til at være mere selvforsynende , ved at producere , snarere end at købe , en rengøring produkt.

Commercial Products

De kommercielle Fejningsmidler tilbyde nogle muligheder der ikke er tilgængelige i de hjemmelavede sorter. Nogle kommercielle fejende forbindelser omfatter desinfektionsmidler , der dræber bakterier på gulvfladen. Andre kommercielle Fejningsmidler tilbyde behagelige dufte som en del af formlen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com