# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvordan at slippe af cigaret lugte kommer fra Heat Pump Floor Registers
Bygninger , der deler en fælles ventilationssystem opvarmning og kan også dele lugte. Cigaret lugt kan vift gennem varmepumpen gulv registre , selv om lugten stammer uden for din enhed . Selvom du måske ikke være i stand til at stoppe cigaret lugt helt, kan du styre den effekt det har på dit hjem. Du kan slippe af cigaret lugt med enkle forsyninger fundet omkring de fleste homes.Things du har brug
Skruetrækker
Bucket
hvid eddike
rene klude
vatkugler
Kanel æterisk olie < br > Sølv tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skru varmepumpens gulv register ventilationskanaler med en passende skruetrækker . Sæt skruerne i et sikkert sted , så de ikke gå tabt.
2

Fyld en spand med 1 liter varmt vand og 1 liter hvid eddike . Fugt en ren klud med eddike løsning. Vrid kluden for at fjerne overskydende opløsning .
3

Tør indersiden område af registret gulvet for at fjerne nikotin og cigaretrøg lugt. Vask varmeapparat , også for at fjerne cigaret pletter , som skjuler de ubehagelige lugte. Tør overfladerne med en ren klud .
4

Fugt et stykke vat for hver register etage med to til tre dråber kanel æterisk olie. Fastgør vat til undersiden af ​​registeret gulvet udluftning med et stykke sølv tape. Som luft kommer ud af registret , vil kanel duft svæver gennem hjemmet . Frisk duft hver uge ved at tilføje en eller flere dråber olie til vat .
5.

Skru registeret lufte tilbage på plads. Luk ventilationshullerne på tidspunkter, hvor cigaretrøg lugter stærkest.
6

Åbn dine vinduer og køre udsugnings efter behov for at trække ud uaktuelle cigaret lugt og holde frisk luft cirkulerer gennem dit hjem . Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com