# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvordan at slippe af en dårlig lugt i mellem væggene
En dårlig lugt stammer fra inde i dine vægge sandsynligvis indikerer tilstedeværelsen af ​​et dødt dyr . En rotte, mus eller endda egern , der befinder sig fast i væggen uden mad eller vand efterlader duften af ​​forrådnede kød. Lugten kan også vedrøre rådnende mad efterladt af dyr eller til kæledyr urin forårsaget af kæledyr tisser på væggene , som derefter lægges i blød indeni. Slippe af med nogen dårlig lugt ved at behandle vægge og de omkringliggende areas.Things du har brug
Fans
Absorberende filter
Air renere
Lugt neutralizers
Støvsuger
1 gallon vand
1 kop blegemiddel
Plastikspand
Gummihandsker
Sponge Salg Room deodorizer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Åbn alle vinduer i rummet og arrangere fans over hele rummet. Dirigere fans mod de åbne vinduer . De fans trækker lugten fra rummet og skubbe lugten udenfor, hvilket hjælper med at reducere dårlig lugt du oplever omkring væggene .
2

Placer en absorberende filter , som en, der bruger kul , inde i en luftfilter og indstille luftrenseren i rummet , nær den ildelugtende væg. Den renere trækker i luft, som går gennem filtret , og sender frisk luft ind i det omgivende rum.
3

Drys en pulveriseret lugt neutralizer på gulvtæppet omkring væggen. Lad produktet sidde i flere timer og derefter vakuum pulveret. Spray en flydende lugt neutralizer i rummet. Produkterne neutralisere dårlig lugt .
4

Bland en kop blegemiddel og en gallon vand sammen i en plastik spand . Mens iført gummihandsker , gnid løsningen på væggene med en svamp. Gnid fugtige klude over muren , aftørring blegemiddel . Den blegemiddel renser og desinficerer væggen, fjerne enhver lugt klamrer sig til maling eller gipsvæg.
5.

Spray værelse med et værelse deodorizer , eller bruge et plug -in-rum deodorizer , som sættes i en stikkontakt . De deodorizer frigiver en let duft ind i det omgivende rum , som hjælper dække og maskere lugten inde i væggene .

Hus Have © have.989214.com