# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Ammoniak for Wood Rengøring
Klar ammoniak er en kraftfuld kemisk rengøringsmiddel, men i modsætning til nogle andre kemiske rengøringsmidler , ammoniak er naturligt og ikke irritere huden eller misfarve husstand overflader. Så længe du kan håndtere den skarpe aroma , kan du bruge ammoniak til en række husholdningsapparater . For eksempel ammoniak gør en effektiv træ renere. Fordele ved Ammoniak

Ammoniak er let erhvervet og billig. Supermarkeder bære det i store plastbeholdere , og den har ikke de miljømæssige konsekvenser af visse andre rengøringsmidler, såsom blegemiddel. Ammoniak kan fjerne vanskelige pletter og fungerer også som en husstand desinfektionsmiddel. Det kan endda dræbe mug og skimmel ved kontakt. Så længe efter du er færdig med at rense dine træoverflader , kan du bruge ammoniak til rengøring vanskelige ovne , polering sølv og endda kridtning sko.
Fortynding Ammoniak

Ammoniak er naturligt men også kraftfuld. Det Utah State University Extension anbefaler at blande 1 del klar ammoniak med 4 dele vand til træ rengøring. Brug ikke uklar ammoniak , da det indeholder tilsatte sæber. Træ overflader kan blive genstand for vand pletter og striber , når rengøres med hårdt vand , så brug destilleret vand til de bedste resultater. Da destilleret vand har nogle mineraler , kan det give en plet -fri ren.
Spot Test

Ammoniak i almindelighed er sikkert for træ, men bestemt træ finish kan blive beskadiget eller misfarvet , når de behandles med ammoniak. Før rengøring af hele træets overflade , anvende en smule ammoniak løsning på en blød klud og krat forsigtigt over en iøjnefaldende del af træet. Kontroller, om eventuelle ændringer i farve eller konsistens af finish . Hvis der opstår ændringer , rengøre overfladen kun med en trærens godkendt til træsorter .
Anvendelse af Solution

Når anvende enhver rengøring løsning på et træ overflade , brug minimal fugt. Træ er porøst og kan fælde overskydende fugt , som udgør en støbeform risiko og træ har også en tendens til at deformere og ekspandere. Påfør ammoniakopløsning på en klud og vrid den grundigt. Stoffet skal ikke drypper , når du begynder at tørre ned træoverflader . Skyl ammoniak ved at tørre det væk med en anden fugtig klud.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com