# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Find en egern i Attic
En loftsrum gør en stor levested for et egern - det er varmt , giver isolering og er sikkert . De fleste egern , der tager ophold i dit loft er kvinder , og vil ofte føder et kuld i både efteråret og det tidlige forår. Selvom komfortable, vil egern ofte være svært at finde , fordi de er nervøs og på vagt over for rovdyr. Hvis du overvejer at fange et egern , tilrådes at hendes kuld kunne forblive på loftet. Uden deres mor , vil de ofte dør , hvilket skaber en frygtelig stank , der vil trænge ind i dine home.Things du har brug
Lommelygte
Handsker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1 < p > Identificer det område af loftet, hvor lyden af ​​bevægelse og hvinende kommer fra inden de kommer ind på loftet . Egernet vil formentlig op med at bevæge og gøre støj efter den registrerer din tilstedeværelse på loftet. Så gå direkte til det område af loftet, hvor du bemærker støjen kommer fra .
2

Slå alle lyskilder i loftet. Kig rundt hurtigt for enhver lys trænge gennem huller i loftet. Kan være blevet oprettet Dette hul af egern og bliver brugt af hende til at få adgang til loftet.
3

Tænd din lommelygte og gå over til områder, hvor du opdager huller til at kigge efter egernet .
4

Walk omkring det ydre af loftet og kigge ind i etageadskillelsen skærme. Egern får ofte adgang til loftet via tagudhæng , og dyret kan stadig være i nærheden af ​​sin indgang .
5

Kig efter egern affald på loftet. Egernet ofte ikke vil bo i nærheden af ​​dette rod , men det er en indikation af , hvor den bevæger sig .
6

Bo stadig , stille og slukke lyset . Lyt omhyggeligt for enhver bevægelse . Du kan være nødt til at sidde stille i 15 til 20 minutter, før egernet mener du er væk og begynder at bevæge sig. Følg derefter lyde.
7.

Følg stank af en død slagtekrop , hvis du mener, at egern er død. Med handsker på , fjerne eventuelle kasser og isolering nær stanken at afdække slagtekroppen , hvis det er nødvendigt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com