# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad er den hvide Indbetaling i min bruser
? Din bruser giver et fugtigt miljø , der tilskynder til en gradvis opbygning af stoffer på vægge og inventar over tid. I områder med hårdt vand , er denne proces fremskyndes. De genstridige hvide aflejringer , der vises i brusebad kan være sammensat af mineralforekomster, sæberester , mug eller en kombination af de tre. Heldigvis kan du forvise disse irriterende pletter og forhindre gentagelse heraf . Kalkaflejringer

Calciumcarbonat , bedre kendt som kalk , er en hvid mineralforekomst , der bygger op på overflader , der ofte udsættes for hårdt vand. Kalk er så fast , at en rengøring stof slibende nok til at fjerne det er også tilbøjelige til at beskadige den underliggende overflade. Fordi kalk opløses i syre , den bedste tilgang til at komme af det er blid skrubbe med en svamp eller klud dyppet i citronsaft eller eddike. For genstridige aflejringer , wrap inventar i en citron eller eddike klud fugtet og efterlade dem i en time før skrubning.
Sæbe Scum

Hårdt vand medfører også problemer ved at kombinere med sæbe molekyler til at danne en vand - uopløselig udskud , der klæber til glas , fliser og metal inventar. Denne sæbeskumsopbygning forårsager en kedelig , hvidligt lag til at danne. Det er vanskeligt at fjerne ved at skrubbe alene ; som med kalk , det trick er at suge udskud med noget til kemisk svække det først. Gode ​​valg omfatter en pasta af bagepulver og hvid eddike eller 2 til 4 spsk trinatriumphosphat opløst i en liter vand . Lad renere stå indtil sæberester opløser og skylles med rent vand .
Meldug

Nogle typer af svampe , der vokser i de fugtige forhold i din bruser producere en fragmentarisk , hvid vækst kendt som meldug . Meldug kræver mad , varme og fugt til at vokse . Beskidte bruser overflader giver nok næringsstoffer til meldug til at tage fat i et varmt, fugtigt badeværelse. Badeforhæng er særligt udsatte for skimmelvækst . For at fjerne meldug , krat bruser overflader med 1/2 kop blegemiddel blandet med en gallon vand . Skyl med rent vand og tør af.
Forebyggelse

Tilføj et par enkle trin til din daglige rutine for at forhindre kalkaflejringer , sæberester og meldug oprustning i din bruser . Hold fugt niveauer så lave som muligt i badeværelset. Hvis du har en udstødning fan, bruge det. Minimer både fugt og hårdt vand oprustning ved at tørre indersiden af ​​brusebad med et håndklæde efter sidste person er færdig brusebad. Overvej at bruge en daglige brusebad renere indeholdende en chelatdanner at forhindre mineraler fra at overholde de vægge og inventar . Sådanne rengøringsmidler indeholder normalt en meldug preventer , så godt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com