# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad Natural Remedy kan få Film Off Briller i opvaskemaskinen
? En hvid uklar film på drikkeglas og anden glasvarer gør dem ser beskidt , selvom du lige har fjernet dem fra opvaskemaskinen. Gentagen skrubning med skrappe slibemidler må ikke fjerne filmen, og det vil formentlig ridse dit glas. Du kan fjerne filmen uden at ridse briller og forhindre det tilbagevendende med eddike, en billig og naturlig rengøringsmiddel. Årsager

hvid eller uklar film på glas kommer fra enten hårdt vand pletter eller sæberester . Calcium, kalk og andre mineralske aflejringer i vandet forbliver på servicet efter vask. Da vandet tørrer, indskud hærde og efterlade filmen rester. Hvis dit hjem har en afkalker, kan servicere skyllemiddel udrydde problemet rest. Vaskemiddel , som ikke opløses fuldstændigt eller skylle helt kan også efterlade en overskyet rester på glas. Disse rester påvirker alle retter i opvaskemaskinen , men er mest mærkbar på klare glasting .
Fjernelse

En mild syre renere nedbryder eksisterende film på brillerne uden ætsning eller på anden måde beskadige elementerne. Kombiner lige dele hvid eddike og vand. Soak glasvarer i eddike løsning for fem minutter til at nedbryde de indskud og derefter tørre dem af med en fugtig klud. Heavy opbygning kan kræve let skrubning eller anden blød at fjerne grundigt. Efter fjernelse af filmen , skylle glas i klart vand og tørre helt. Eddike fjerner både hårdt vand og sæberester .
Opvaskemaskine Rengøring

Vaskemiddel og mineral oprustning inde i opvaskemaskinen kan forårsage film at udvikle sig på glas. Hvis problemet er nyt, og du ikke har ændret vaskemiddel eller metoder , den enkleste løsning er at rense opvaskemaskinen. Placer to kopper almindelig hvid eddike i bunden af den tomme opvaskemaskine. Kør opvaskemaskine, stadig tomme , gennem en komplet vask og skylning . Den eddike nedbryder aflejringer på indersiden af maskinen og på de sprøjter , så de vil ikke længere pels din glas. Rengøring en gang hver to til fire uger er normalt tilstrækkelig . Hvis du har ekstremt hårdt vand, kan ugentlig rengøring være nødvendig.
Forebyggelse

Øve forebyggelse kan stoppe filmen udvikle sig i første omgang. Tilføjelse hvid eddike til skylning af din opvaskemaskine giver et naturligt middel ved at nedbryde de indskud , før de har en chance for at danne en rest på glassene. Placer 03:58 spiseskefulde eddike i skyllevandet kop ( undertiden betegnet som Jet -Dry kop). Hvis din opvaskemaskine ikke har en skylning kop åbne opvaskemaskinen, når skylningen begynder og placere eddike i bunden af ​​maskinen , før du genstarter den. Tørring af retter med et blødt viskestykke efter vask fjerner også filmen , før det hærder .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com