# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan får du din Corian tællere til Shine
Corian er en fast overflade køkkenbordet materiale varemærkebeskyttet af DuPont. Lavet af en blanding af polymerer , Corian er tilgængelig i en bred vifte af mønstre og farver, og er holdbar og nem at passe. De fleste Corian bordplader har en mat eller satin finish , der ikke er skinnende , men semi- gloss og højglans finish er også tilgængelige. Tage ordentlig pleje af din køkkenbordet vil holde finish ser uberørt og bevare den oprindelige udseendet af dine investment.Things du har brug hoteltilbud Mild flydende sæbe
klud eller papirhåndklæder
Solid overflade renere ( valgfri ) < br > mild slibende rengøringsmiddel
Sponge
Countertop polish myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Rens din køkkenbordet hver dag med et par dråber mild flydende sæbe på en fugtig klud eller køkkenrulle eller et renere specielt lavet til fast overflade bordplader.
2

Skyl med en ren våd klud , og derefter tørre grundigt.
3

Fjern hårdt vand mærker med et mildt slibende væske renere på en svamp. Gnid i små cirkler over mærkerne , indtil de er væk , og derefter skylles med rent vand og tørre helt.
4

Brug køkkenbordet polish på en semi -gloss eller højglans bordplade. Du kan finde polish på ethvert hjem forbedring center. Polere det tør med en blød klud .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com