# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Hold cigaret lugt Ud af en Closet
Hvis du bemærker den ubehagelige lugt af cigaretter i dit skab , tage handling så hurtigt som muligt . Den stærke , offensiv lugt kan være ganske generende og kan sætte ind i dit tøj og tilbehør. Hertil kommer, at nikotin i cigaretter ofte bliver absorberet i vægge og tæppe , hvilket gør det yderst vanskeligt at fjerne . Før du betaler overpris fagfolk til at fjerne lugten , så prøv at bruge en hjemmelavet løsning , der vil give dig med lige så effektive results.Things du har brug
Engangs ansigtsmaske
Plasthandsker
2 kopper ammoniak
Large spand
2 gallon vand
2 klude
Gallon størrelse sprayflaske med hætte
Lille skål
Duftende pose myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer en engangs ansigtsmaske over din næse og mund, og sted plastik handsker på hænderne.
2

Hæld 1 kop af ammoniak i en stor spand .
3

Tilsæt 1 liter vand til spanden .
4

Dyp en ren blød klud i løsningen. Grundigt våd klud med ammoniak løsning, så klemme klud for at fjerne overskydende væske .
5.

Tør overfladen af de indvendige skab vægge med den fugtede klud. Brug cirkulære bevægelser til at rengøre cigaret lugt fra skabet vægge.
6

Fugt kluden med ekstra ammoniakopløsning efter behov.
7.

Fjern låget fra en gallon størrelse sprayflaske . Hæld 1 liter vand i flasken , og sæt hætten .
8

Spray en let tåge af vand på kabelskabe vægge til at skylle væk ammoniak. Brug en anden ren, blød klud til at gnide vandet ind i væggene .
9.

Hæld 1 kop af ammoniak i en lille skål , og placere skålen på en hylde i skabet. Lad skålen til at sidde i skabet i mindst en uge. Dette vil absorbere eventuelle resterende lugt fra skabet.
10

Udskift skål af ammoniak med frisk ammoniak efter mindst en uge. Fortsæt denne ugentlig praksis , så længe det er nødvendigt.
11

Bind en duftende pose på stangen i skabet. Dette vil give skabet med en igangværende frisk aroma.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com