# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Kill Candida Gær på Tøj & Husholdningernes Overflader
Candida er en gærsvamp almindeligt forekommende i munden og kønsdele . Candida mikrober lever af sukker og trives i varme, fugtige forhold , selv om de kan overleve på tørre overflader for en tid. En tilgroning af disse encellede svampe kan forårsage infektioner resulterer i smertefulde læsioner i munden, kønsorganer og på andre områder af kroppen . Candida svampen er svært at dræbe , så infektioner kan være stædig og tilbagevendende. Bedste praksis for forebyggelse omfatter en grundig og regelmæssig rengøring og desinfektion af vasketøj og porøse surfaces.Things du har brug
hvid eddike
Klor blegemiddel
Vaskemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Vask vaskeri i varmt vand. Vandtemperaturen skal være mindst 122 grader Fahrenheit at være effektive til at dræbe gær mikrober. Tør tøj ved hjælp af den varmeste indstilling af tørretumbler, eller luft - tør i stærkt sollys .
2

Tilsæt 1 kop eddike til sidste skyl , når du laver vasketøj . Eddike har svampedræbende egenskaber , der kan være effektiv til at hæmme Candida svampe ved at ændre vandets pH balance .
3 p Hvis der er spædbørn eller småbørn i hjemmet , vaske deres flasker og legetøj jævnligt med sæbevand varmt vand efterfulgt af en klar vand skyl.
4

Bland en opløsning af 1 del klor blegemiddel til 10 dele varmt vand . Tør hårde, ikke-porøse overflader med blegemiddel løsning. Lad det lufttørre .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com