# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Opskrifter til kraftfuld naturlig rengøringsmidler,
Rengøring af dit hjem er en af ​​de nødvendige opgaver , at alle boligejere står overfor. Mange kommercielle rengøringsmidler, , mens de får arbejdet gjort, kan forårsage røg , der ikke er sundt for os eller vores børn. Der er mange helt naturlige og sikre alternativer til kommercielle produkter , der er miljøvenlige og koster meget mindre end navn mærkevarer . Med et par enkle opskrifter, kan du lave dine egne stærke , naturlige rengøringsmidler, der er bedre for miljøet såvel som dit budget. All-Purpose Cleanser

daglig rengøring af tællere, håndvaske, badekar og brusere , vil hvid eddike gøre det trick. Bland lige dele eddike og salt i en lille skål . Brug en fugtig klud eller svamp til at arbejde eddike og salt blandingen i køkkenbordet eller vasken. Den eddike vil hjælpe med at fjerne pletter , mens saltet giver en mild slibende at skrubbe overfladen ren . Tilføj et par dråber citronsaft for en frisk , citrus duft , der vil hjælpe deodorize dræn og afløb . Hvis du ikke har salt, eller hvis du har brug for en blidere sæbe til sarte materialer, kan du bruge bagepulver i stedet for salt . Når du bruger bagepulver , bland ¼ kop bagepulver for hver ½ kop eddike . Skyl grundigt , når området er rent og fri for snavs .
Tile Grout

Moldy flise fuger i badeværelse kan være en sundhedsmæssig bekymring , men der er naturlige måder at afhjælpe dette problem. Bland en del af et 3 procent opløsning af hydrogenperoxid med to dele vand i en ren, tom sprayflaske . Spray denne blanding direkte på flise fuger , derefter skylle det væk efter at lade det sidde i mindst en time. En anden måde at rengøre injektionsmørtel er med bagepulver . Bland 1 kop vand med 5 kopper bagepulver , indtil du har en pasta . Arbejde pastaen ind i fuger med en gammel tandbørste , og bruge lidt knofedt indtil injektionsmørtel er mousserende hvid igen.
Glas

Ammoniak er den primære ingrediens i mange kommercielle glasrengøringsmidler , men der er alternative og mere naturlige måder at have stribefri glas. Bland 1 liter varmt vand med 1 spsk majsstivelse og ¼ kop ufortyndet eddike . Hæld blandingen i en tom spray flaske og sprøjte direkte på dine vinduer og spejle. I stedet for at bruge en rengøring klud eller papirhåndklæder, så prøv at tørre blandingen væk med et ark avis eller et kaffefilter for en stribefri glans.
Desinficerende

Bleach er en fælles desinfektionsmiddel , men kan forårsage irritation af huden. I stedet for at bruge blegemiddel , så prøv en mere naturlig tilgang ved at blande 3 spsk af dine foretrukne flydende sæbe i 2 kopper varmt vand , og derefter tilsætte 20 til 30 dråber tea tree olie . Påfør opløsningen direkte til håndvaske, badekar eller toiletter med en ren svamp , skyl grundigt. Borax og eddike fungerer også godt som desinfektionsmidler . Bland 2 tsk borax med 4 spsk eddike i en skål med 3 kopper varmt vand. Påfør blandingen til køkkener og badeværelser med en svamp , og skyl godt. Denne blanding fungerer også som et antibakterielt middel . Når du er færdig med din rengøring kan du blot vaske dine svampe i opvaskemaskinen til at desinficere dem til fremtidig brug.

Gulve
p Der er naturlige måder at rense dit gulve , uanset hvad type gulvbelægning er i dit hjem . For linoleum eller vinyl, blot blande 1 kop eddike i 1 gallon af varmt vand og tilsæt et par dråber babyolie . Til genstridige pletter tilføje ¼ kop borax . Moppe gulvet med blandingen som sædvanlig . For hårdttræ gulve , bland lige dele vegetabilsk olie og eddike og gnid blandingen ind i træet. Malet træ overflader kan rengøres med en simpel opskrift på 1 tsk vask soda i en gallon vand . Vaskesoda - eller natriumcarbonatdecahydrat - er et mineral, der fungerer godt for pletfjerning . For mursten og sten overflader vil 1 kop eddike i en gallon vand gøre det trick. Vask mursten og sten med blandingen , derefter skylles med rent vand.
Ovnrens

Kommercielle ovnrens kan frembringe dampe , der kan irritere øjne og næse , så en sikrere, mere naturlig måde at rengøre din ovn kan være tiltrækkende. I en skål , lave en tyk pasta med vand og bagepulver. Anvend denne pasta på indersiden af ​​ovnen , og lad det sidde natten over. Den næste dag, sætte på din rengøring handsker og bruge lidt knofedt at gennemsøge indersiden af ​​din ovn med en klud eller svamp. Skyl blandingen helt væk , og ovnen vil se lige så god som ny .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com