# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Min Kirby Sentria shampooer ikke opsamler vandet
Kirby Sentria er en multi-purpose rengøring værktøj . Det handler ikke kun tomrum , det shampoo gulvtæppet og endda vokser gulvet. Kirby er kendt for robuste støvsugere , men nogle kunder har haft problemer med at bruge shampoo funktion i Sentria . Hvis shampooer ikke er picking up vand, kan du løse dette problem uden at tage vakuum til et værksted . Korrekt vedligeholdelse

Et tilstoppet slange kan forhindre Kirby Sentria fra suge vand . Slanger få tilstoppet med snavs såsom hår . For at rengøre den, dreje tilbehøret lock fastgørelse af slangen til motoren mod uret. Dysen og bakkesamling vil komme løs. Fjern slangen fra bakken med dine hænder, bære det til vasken og placere sin åbning under vandhanen for at skylle det ud.
Lås bakke og dyse og remmen

Drej håndtaget på forsiden af ​​Sentria motor uret for at fastgøre bakken og dyse . Hvis håndtaget er i den forkerte position, vil slangen forbundet til dysen forblive frakoblet. Når skuffen og dyse er sikre, drej håndtaget på bæltet løfteren uret, indtil de grønne pile linje op . Bæltet løfteren ligger under motorhjelmen lys. Uden bælte, vil drivakslen ikke engagere rullerne og suge elementer i shampooer .
Korrekt brug

Træd på Sentria tå røre indtil dyse er i laveste position . Flyt derefter shampooer og tilbage til at deponere skum og lade børsten til at skrubbe gulvtæppet. Da shampooer bevæger sig fremad , vil børstevalser indgreb. Når det flyttes bagud , vil sæbeskum og vand dispenseres på tæppet .
Sucking Up Water

Sørg for shampoo tanken er i OFF-position . Den Sentria kan ikke hente vand, mens sæbeskum stadig bliver dispenseres. Træd på tå pedal for at sikre, Sentria er i laveste position. Flyt derefter shampooer over skum og vand . Vand og skum vil blive suget ind i maskinen og dumpet i den forreste bakke .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com