# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Clean Silikone Bagning Pads i opvaskemaskinen
Den silikone bagning pad er en nyere opfindelse, som har nydt godt hjem kokke og professionelle kokke ens. Enhver, der har bagt flere gange har sandsynligvis haft en bageplade med mad bagt på det , nogle gange så slemt, at arket er at blive smidt ud . Silikone bagning puder gør bageplade oprydning let. Nogle gange har brug for, puderne skal rengøres så godt. Normalt vil en hurtig knalde af en fugtig klud eller svamp gøre det trick , men der er tidspunkter, bliver det nødvendigt at indlæse bagning puder i opvaskemaskinen for at få dem fuldt rengøres og sanitized.Things du har brug
flydende opvaskemiddel
Sponge
Dish vaskemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld en vask halvt op med varmt vand. Tilføj en spiseskefuld flydende opvaskemiddel, Swirl vandet rundt for at skabe sæbeskum . Placer dine silikone bagning puder i vandet i blød i mindst en time for at løsne bagt - på mad eller fedt. Brug en svamp for at fjerne løsnet snavs.
2

Fjern silikonepuder fra vasken og indlæse opvaskemaskinen som normalt. Vær sikker på at have høje poster, såsom middagstallerkener eller skillets , på bunden rack af opvaskemaskinen.
3

Placer silikone bagning pads på deres sider mellem rum af de andre punkter du vasker . Lean en pude mod elementet foran det for at hjælpe det oprejst , hvis det er nødvendigt .
4

Kør opvaskemaskinen bruger opvaskemiddel , som du normalt ville.
< br >

Hus Have © have.989214.com