# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad er årsagen metal persienner at sidde fast
? Ligesom alle versioner af persienner , kan metal persienner blive hængende for en række årsager. Hold dine blinds rene for at undgå diverse film oprustning fra emner såsom fødevarer og skønhedsprodukter, hvilket kan resultere i klæbrige blinds. Forståelse mekanikken i dine blinds er en anden måde at sikre, at dine metal persienner vil ikke forblive fast for længe. Pollen

Sticky pollen , der flyder gennem vinduet skærme i løbet af varmt vejr kan knytte sig til metal persienner , hvilket resulterer i blinds , der klæber sammen. Brug fugtige klude til at fjerne pollen fra blinds , eller bruge en eddike og vand løsning for en mere grundig rengøring. Hold blinds rejst under varmt vejr , hvis det ønskes at forhindre pollen klistrer til blinds.
Køkken Grease

Kitchen fedt er en anden almindelig årsag , der kan forårsage metal eller nogen form for persienne til at sidde fast sammen . Blinds anvendes i køkkenet udsættes for alle slags fødevarer fedt på grund af madlavning, mens varmen fra køkkenet også kan forårsage fedt yderligere klæbe til persienner. Brug et rengøringsmiddel, som indeholder citron eller hvid eddike til at skære fedt og rene persienner ; udføre denne handling ofte for at undgå fedtet oprustning på køkken blinds , som de er udsat for fedt på en regelmæssig basis .

Beauty Products

Beauty produkter er en anden almindelig årsag til blind klæbrighed . Hairspray film , såvel som film fra spray -on lotion, garvere og parfumer , ofte lander på metal persienner og resulterer i en klæbrig film , frakker individuelle lameller , hvilket resulterer i klæbrighed . Som med andre klæbrige film på metal persienner , bruge en hvid eddike og vand løsning til at fjerne skønhed produkt -film.
Mekaniske Issues

Film af klæbrige stoffer er ikke den eneste årsag til metal blinde klæbrighed . Mekaniske problemer kan også være årsagen til metal persienner få stukket , såsom problemer med snorlåsen . Blinds generelt kommer helt hævet ved køb , og snorlåsen kan ikke fritage de lameller , hvis blinds er endnu ikke fastgjort til vinduesrammen. Efter blinds er vedhæftet, holde elevatoren ledninger , så de er på niveau med blinds overlisten . Giv snorene en blid slæbebåd ; hvis snorlåsen ikke frigive fjerne blinds fra vinduet. Liften ledninger løber gennem topstykket ledning låsemekanisme ; bør du se en stift inden for denne mekanisme. Brug en flad skruetrækker til at frigøre stiften og derefter sænke blinds.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com