# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvordan til at dræbe bakterier eller fjern allergener i tæppe
Gulvtæpper kan blive en guldgrube af allergener, såsom husstøvmider, der udløser allergiske reaktioner. Bakterier, såsom methicillin- resistent Staphylococcus aureus eller MRSA , kan undertiden findes i dit tæppe så godt. For at imødegå bakterier og allergener i tæpper , forfølge mere end en rengøring method.Things du har brug
Støvsuger
Tæppe - rengøringsmaskine
Eddike
affugter
Desinfektionsmiddel
Vis Flere Instruktioner
1

Støvsug ofte med en støvsuger med et HEPA filter til at fjerne husstøvmider. Hvis det er muligt , at investere i et tæppe med korte pæle , så støvsugning er mere effektive til at fjerne husstøvmider nær bunden. Støvsugning også suger dyrehår og skæl, en anden almindelig allergen findes i gulvtæppet.
2

Steam - ren gulvtæppet ved hjælp af varmt vand og et egnet rengøringsmiddel sikker til brug sammen med din maskine. Tilføj 1/4 til 1/2 kop eddike til opløsningen for at hjælpe med at dræbe de bakterier, der findes i tæppet . Læs instruktionsbogen først , før du tilføjer et additiv , såsom eddike , til en tæppe - rengøringsmaskine .
3

Sænk luftfugtigheden i dit hjem og vedligeholde niveauet under 50 procent. Overskydende fugt kan forårsage fugt i dit tæppe , hvilket skaber en perfekt grobund for bakterier og husstøvmider. Kør en kan bruge en affugter , skal du installere en affugter på din ovn eller installere ventilationskanaler i de mest fugtige rum i hjemmet , såsom vaskerum, køkken og badeværelser.
4

Spray et desinfektionsmiddel sikkert for stof på gulvtæppet at dræbe bakterier. Hvis du ønsker at dræbe en bestemt bakterie , ren med et desinfektionsmiddel registreret hos Miljøstyrelsen som et effektivt desinfektionsmiddel for at særlige bakterier.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com