# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Agitator pensler er ikke bevæger sig i en Hoover selvkørende Upright vindtunnel
Hoover selvkørende vindtunnel bevæger sig med lethed går fremad på grund af den selvkørende mekanisme i bunden af ​​enheden . Hoover selvkørende modeller indeholder to seler fastgjort til mekanismen - motorremskiven og V- bælte, også benævnt omrører bælte. Hvis omrører børster ikke bevæger sig , skal afmonteres for at erstatte et eller begge remme vakuum base. Fjernelse af Base Plate

Sluk altid vakuum og afmontere det fra stikkontakten, før behandlingen omrøreren pensler. Fjern bundpladen ved at løsne skruerne med en stjerneskruetrækker . Bundpladen vil løfte ud efter skruerne er fjernet .

Bælter

En stor og lille bælte vil være synlig efter bundpladen fjernes. Hvis en af ​​remmene er brudt eller ikke bevæger sig, det er grunden til omrører børste ikke roterer. Motorremskiven bælte er bredere bælte er forbundet til en lille metal bar . Omrøreren børste bælte er mindre bælte tilsluttet børstevalsen og den indre del af den store remskive . Bevæg børsten roll med din hånd for at afgøre, om det bevæger sig . Begge bælter bevæger sig, når du flytter børsten roll. Hvis en bælte ikke bevæger sig , skal den udskiftes .
Motorremskiven Belt

motorremskiven bælte sandsynligvis skal udskiftes . En udskiftning motorremskiven bælte er tilgængelig på en bred vifte af Hoover - autoriserede forhandlere og generel merchandise butikker . Du skal blot fjerne bæltet og sæt den nye rem til motorremskiven og til den større remskive , der driver den selvkørende mekanisme på vakuum .
Omrører Belt

omrører bælte, der er forbundet til indersiden lille bar af den store remskive og børstevalsen , forventes at vare gennem livet af vakuummet ifølge Hoover . Hvis omrører bælte er knækket eller løst nok til at falde ud af rillen på børstevalsen , kan det udskiftes. Fjern større , motorremskiven bælte først . Løft pensel rulle ud af basen, og skub remmen af børsten roll. Fjern den anden ende af remmen fra den store remskive . Sæt en ny omrører bælte på den indre del af den store remskive . Wrap den anden ende af bæltet på børstevalsen i rillen. Sæt motorremskiven bælte tilbage på plads ved at knytte den til motorremskiven og store remskive . Fastgør bundpladen af vakuum ved at skrue de fire skruer med en stjerneskruetrækker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com