# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Ammoniak vs Eddike til trægulve
Trægulve afspejler både en traditionel og moderne vision for interiør hjem design. Nyinstallerede trægulve er typisk færdig med en klar urethan belægning mens gamle trægulve kan have været beskyttet af pasta voks. Fastholdelse af trægulve er ikke kompliceret , uanset om de er færdige med urethan eller voks - men du behøver at vide, hvilke rengøringsmidler til at bruge, og som for at undgå . Basis Vedligeholdelse

Nøglen til at opretholde dine trægulve er at holde dem fri for støv, snavs og grus , ifølge Verdenssundhedsorganisationen Gulvlægning Association. Fej gulvet regelmæssigt med en god kvalitet kost . Efter fejning , skal du køre en støvsuger uden tæppebanker bar forlovet, over gulvet til udskillelse af partikler, der faldt ind i de små revner mellem brædderne . Slutte op ved tør mopning med et frotté moppe .
Eddike

Trægulve vil sandsynligvis blive udsat for mere end bare tør støv og snavs. Ethvert hjem , der leves i, vil uundgåeligt blive udsat for spild, sporede - i mudder og kæledyr ulykker. Rengør disse områder så hurtigt som muligt for at vedligeholde dit gulv naturlige skønhed og for at forhindre pletter. Tør snavset område med en fugtig blød klud. Fastsiddende snavsede områder med en professionel rengøring produkt, der anbefales af producenten. Brug af andre produkter kan ugyldiggøre producentens garanti. Eddike , som har en lav pH -værdi , kan hjælpe med at fjerne vand pletter og mineralforekomster, men vil ikke gøre meget for at opløse fedt eller husstand snavs. Det er bedre som et skyllemiddel end som en sæbe , i henhold til Wood Floor Doctor hjemmeside.
Ammoniak

Ammoniak anbefales ikke til rengøring af trægulve , ifølge World Gulvlægning Association. Ammoniak har en tendens til mat finish på trægulve og kan påvirke din evne til at overmale gulvet senere. Mange rengøringsmidler, omfatter ammoniak som en ingrediens , så altid læse etiketten , før du bruger nogen sæbe på dit trægulv.

Hus Have © have.989214.com