# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Care for Brass Aquasource vandhaner
For det meste , messing Aquasource vandhaner brug for meget lidt vedligeholdelse. Eftersmagen vil ikke rust , og det er modstandsdygtigt over for plette . Alt du skal gøre er nogle rutinemæssig rengøring på regelmæssig basis . Selvom messing vandhaner er let at rengøre, bruge de forkerte rengøringsmidler kan forårsage skade , hvilket efterlader dig med en sløv eller endda ubeskyttede finish.Things du har brug
Mikrofiberklud
Messing renere
Flydende voks hoteltilbud polering klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tør dit messing vandhane med en fugtig mikrofiber klud dagligt, især hvis det kommer i kontakt med sæbe , tandpasta eller andre materialer. Brug ikke slibende rengøringsmidler, metal polish eller nogen renere indeholder ammoniak eller alkohol.
2

Rengør messing med et mildt messing renere, ikke en polsk, med jævne mellemrum at fjerne oprustning og genoprette glans. Påfør en lille mængde af messing renere på en blød klud . Gnid renere på vandhanen og lad det tørre . Når overfladen vender diset , tør den med en ren blød klud.
3

Wax messing én eller to gange om året for at opretholde den finish og tilføje et beskyttende lag . Brug kun en flydende voks uden slibemiddel . Påfør voks med en blød klud , lad det tørre til en tåge , og polere det til en skinne med en tør , blød klud.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com