# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Clean Guld elektroplet
Guld , uanset om der vises i smykker, instrumenter eller pynt stykker , kommer i en række forskellige vægte og kvaliteter. Rent guld og guld -fyldte stykker består af alle guld eller en betydelig procentdel af guld hhv . En mere overkommelig mulighed er et stykke dækket i guld elektroplet . Guld elektroplet stykker er langt mindre værd end guld -fyldte stykker og kræver ekstra omhu for at undgå at ridse det tynde lag af guld, der omgiver en mere overkommelig og mere robuste metal. Nogle grundlæggende pleje og vedligeholdelse vil holde guld elektroplet ren uden at gnide væk de smukke veneer.Things du har brug hoteltilbud blød, tør rengøringsklude
Medium skål
Varmt vand
hvidvinseddike

Vis Flere Instruktioner
1

tør overfladen af det guld elektroplet med en blød, tør klud. Gnid i hurtige , cirkulære bevægelser for at fjerne eventuelle fremmedlegemer og voksagtig oprustning. Undgå at bruge noget slibemiddel i denne proces .
2

Fyld en mellemstor skål med varmt vand. Tilføj en spiseskefuld hvidvinseddike . Dyp en ren klud i blandingen og forsigtigt tørre hele overfladen af det guld elektroplet .
3

Tør guld elektroplet ren med en frisk , tør klud. Hold elektroplet poleret ved at tørre overfladen af ​​med en fugtig bomuldsklud hver par dage til at bevare glans .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com