# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan at lodde en tilstoppet Air Vent
Skal udluftningshul , der løber fra bagsiden af ​​din tørretumbler til ydersiden af ​​dit hus plomberes på en regelmæssig basis for at forhindre opbygning af fnug fra faldende effektiviteten af ​​din tørretumbler. Lint tilstopning tørretumbleren ventilationsåbninger slange kan også fange brand. Rengøring af fnugfilteret i din tørretumbler er blot det første skridt . Til korrekt rense slangen skal udluftningshul plomberes med en håndholdt støvekost og et vakuum. Ting du skal
skruetrækker
Vacuum med slange vedhæftet fil
Håndholdt duster myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skub tørretumbleren 2 til 3 meter væk fra væggen, så du har plads nok til at komme bag det. Afbryd gasledningen med en skruetrækker , hvis nødvendigt. Træk udlufter slangen ud af bagsiden af ​​tørretumbleren .
2

Tilslut vakuum. Anbring den forreste ende af slangen fastgørelse i tørreren udluftningshul . Tænd for vakuum og suge så meget fnug som muligt.
3

hovedet udenfor og find den ydre del af udlufter slange. Kig efter en lille sølv slids eller rør på den modsatte side af væggen fra tørretumbleren udluftning .
4

Plumb ydersiden del af udlufter med den håndholdte støvekost ved at indsætte duster i indsugningen og hvislende det rundt , indtil fnug er væk.
5.

Tilslut luftskrue slange og gasledningen til bagsiden af ​​tørretumbleren. Skub tørretumbleren tilbage på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com