# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Reparation og polering plettet Messing
Brass udvikler plette og oxidation med alderen og luft eksponering. Korrekt rengøring reparerer skader og giver dig mulighed for at polere messing til en rig glans. Lakeret messing har en beskyttende belægning, der forhindrer plette , men lakerede emner kræver stadig periodisk rengøring og polering af at se deres bedste . Ulakeret poster ikke har en beskyttende belægning , så de kræver en mere dybdegående rengøring og polering at reparere oxidation damage.Things du har brug hoteltilbud Mild opvaskemiddel
klude og klude
vatkugler < br > Vatpinde
Sprit
Destilleret vand
denatureret alkohol
Whiting pulver
Mineralolie myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kombiner 3 tsk. af mild flydende opvaskemiddel med 1 gallon varmt vand . Soak en rengøring klud i sæbevand .
2

Tør støv og snavs fra overfladen af ​​lakeret og ulakeret messing med sæbevand klud. Skyl med rent vand. Polsk lakeret messing tør straks med en blød, ren klud. Undgå iblødsætning lakeret messing , da langvarig vand eksponering forårsager lakken til at skalle .
3

Dyp et stykke vat i sprit. Gnid væk plettet områder på ulakeret messing med alkohol, fugtning vat som nødvendigt. Brug en vatpind og alkohol til at reparere plette og korrosion i sprækker i overfladen.
4

Kombiner 2 dele destilleret vand og 2 dele denatureret alkohol med nok pulveriseret hvilling til at skabe en tynd pasta. Coat dårligt oxiderede dele af ulakeret messing element med pastaen. Buff pastaen fra messing med en blød klud efter pasta tørrer. Pastaen reparationer og fjerner oxidation, men ved, at det også vil fjerne enhver patina forårsaget af naturlige aldring .
5

Dyp en ren pudseklud i mineralolie . Buff overfladen af ​​ulakeret messing med mineralolie , indtil punktet skinner . Gnid overskydende mineralsk olie fra messing overflade .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com