# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Fjernelse Age belægning fra Formica
Formica laminat overflader tilføje lav vedligeholdelse og høj kvalitet tiltrækningskraft til dit gulv eller bordplade. Hvis dit hjem har en ældre Formica overflade det kunne have slået gul med alderen eller uhensigtsmæssige rengøringsmetoder. Selv udskiftning af overfladen er en mulighed , en anden mindre dyre og holdbare løsning at rense den gamle belægning fra Formica . Du kan fjerne gule film og et kedeligt udseende med de relevante forsyninger og techniques.Things du har brug
Gummihandsker
Bucket
2 kopper ammoniak
Vådservietter
nylonnet svamp
skål
1/2 kop pulveriseret ilt blegemiddel
Natural - skrubbebørste
Club soda myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 Gummihandsker beskytte din hud mod skrappe kemiske rengøringsmidler.

Sæt på gummihandsker til at beskytte din hud mod irriterende og hud - tørring udrensning løsninger .
2

Hæld 1 gallon varmt vand i en spand . Tilsæt 2 kopper ammoniak .
3

Soak en ren klud med ammoniak. Vride ud overskydende fugt .
4

Skrub alderen udseende Formica overflade for at fjerne snavs og voks , der kan være medvirkende mod gulnet og kedeligt udseende .
5

Brug en nylon mesh svamp fugtet med fortyndet ammoniak til at skrubbe eventuelle stærkt farvede eller voks -dækket områder.
6

Skyl Formica med en fugtig klud . Tør overfladen med rene klude .
7 En naturlig Skrubbebørste ridser ikke Formica .

Tackle resterende gulnede eller alderen udseende områder med en pasta fremstillet af 1/2 kop pulveriseret ilt blegemiddel og nok vand til at bringe det til en jordnøddesmør konsistens. Påfør pastaen til Formica og krat med en naturlig børste .
8

Tør pasta fra Formica overfladen med en fugtig klud. Skyl overfladen med ufortyndet club soda at give din Formica en skinnende glans. Buff Formica tør med en anden klud.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com