# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvad hjælper med at rense Pots bruges til at tilberede Pasta
? Højdepunktet af , hvad der definerer italienske køkken, pasta kokke op hurtigt og nemt med minimal rod. Når pastaen er drænet fra puljen og middagen serveres , oprydning er normalt det næste skridt . På et overblik, kan en pot, pasta blev kogt i ikke, at beskidt , men når du rører ved det stivelsesholdige film efterladt er alt for tydelige . Eliminering sidesten stivelser fra din pot tager lidt tid med et par husholdningsartikler. Slibemidler

uden at ridse op dit pot , er der flere kemiske -fri muligheder for at hjælpe løfte denne stædige film. Fløde af tandsten og bagepulver er både mildt slibende , hvilket gør dem ideelle til at skrubbe uden at efterlade ridser bag på selv de mest skrøbelige overflader. Fyld potten med vand mindst halvvejs med vand og dumpe i et par skefulde af fløde af tandsten eller bagepulver. Bring det i kog og lad det slibende stof til at skrubbe væk filmen , så du ikke behøver at. Efter at den har kogt i fem til 10 minutter, vil filmen komme på meget lettere, når puljen er cool nok til at røre . En hurtigere metode er at stænke noget fløde af tandsten eller bagepulver på en svamp og bruge det til at rense puljen.
Syrer

En mild syre er meget effektivt til skære igennem selv de hårdeste af pletter . Hvid eddike og citronsaft er både stærk nok til at skære igennem filmen uden at skade din pot. Fugt din svamp med en af ​​disse og tørre filmen ret off før vask det .
Iblødsætning

En simpel iblødsætning med varmt vand skal løfte pasta rest lige ud , men hvis du har nudler , der har holdt sig til bunden af ​​panden, du kan have brug for lidt mere hjælp. Fyld potten med varmt vand og tilføje et par dråber opvaskemiddel og lad det trække . Snarere end opvaskemiddel , tilføje en skyllemiddel ark til at hjælpe med at afmagnetisere hvad der sidder fast til din pot. Lad gryden i blød natten over og vaske det i morgen. Hvis du har brug potten ren hurtigere end det , fyld den med varmt vand og drop i en protese rengøring tablet for hurtige resultater. Når den stopper sydende , vil puljen være klar til at blive vasket .

Hus Have © have.989214.com