# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvordan man laver en naturlig Luftfrisker med bagepulver
Bagepulver er en naturlig deodorizer . Når det besluttes, hvilken slags luftfriskere til at bruge i dit hjem, overveje bagepulver som et naturligt alternativ til sprayflasker . De kemiske lastet spray kan forværre allergi og bidrager til indendørs luftforurening. Bagepulver er sikker, naturlig og ugiftig . Det er en omkostningseffektiv produkt, som folk ofte holde på hånden til bagning . Bagepulver har en neutral lugt, men det kan duftende til din smag , ved hjælp af æteriske olier , hvis du foretrækker en duftende luftfriskere . Ting du har brug
Spray flaske
Varmt vand
Bagepulver
æterisk olie efter eget valg
citronsaft
Mason krukke med låg , eller åbne skål
Hammer < br > Nail myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Foretage et luftfriskende spray
1

Fyld en sprayflaske med 1 til 2 kopper varmt vand . Brug vand , der er varm at røre ved, men ikke varmt.
2

Tilføj 1/8 kop bagepulver til vandet. Luk sprayflaske og ryst kraftigt for at hjælpe bagepulver opløses i vandet .
3

Åbn flasken og tilsæt fem til 10 dråber af din favorit æterisk olie , såsom lavendel , eukalyptus eller te træ. Citrus lugter også arbejde på at fjerne uønsket lugt fra luften. Hvis du foretrækker det, tilføjer fem til 10 dråber citronsaft til blandingen , i tillæg til eller i stedet for æteriske olier .
4

Luk sprayflaske og ryst kraftigt igen i 10 sekunder . Spray din hjemmelavede naturlig luftfrisker i luften, som du ville gøre med en aerosol spray. Brug denne spray let at opfriske duften af ​​tekstiler og polstring. Blandingen rystes før hver brug.
Diffunderer Luftfrisker
5

Fyld en Mason krukke med et låg eller en åben skål ¼ af vejen med bagepulver.

6

Tilføj fem til 10 dråber citronsaft eller dine foretrukne æteriske olier , hvis du ønsker en duftende luftfriskere .
7.

Poke 06:55 huller i låget , afhængigt størrelsen af krukken ved hjælp af en søm og hammer . Dæk krukke med låg for at forhindre udsivning . Efterlad åbne skåle afsløret , men sætte dem på et sted , hvor de ikke vil blive væltet .
8

Placer dit diffunderer luftfriskere til steder , hvor lugt lurer , såsom under dræn, i skabe og bag skraldespande i hjemmet.
9

rystes eller røres blandingen forsigtigt hvert par dage at blande bagepulver og forbedre lugtfjernelse kvaliteten af ​​din luftfriskere .

Hus Have © have.989214.com