# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hjemmelavet Affedter til Maleri
En vellykket maling job kræver, at du starter med en ren , affedtet overflade , uanset om du maler et køkken væg eller sidebord . Selv om brug af stærke kemikalier kan synes som den oplagte løsning , kan hårde stoffer skade en række forskellige overflader , og de fleste frigive skadelige kemikalier i luften , som påvirker mennesker , dyr og miljø , i henhold til Ohio State University Extension hjemmeside. Gør dit eget affedtningsmiddel eliminerer denne risiko og sparer penge. Grunde til at bruge en Degreaser

Selv om det kan være fristende at bare male over en fedtet væg eller møbel, forlader olie og snavs på overfladen kan producere en lavere kvalitet finish , fordi det forhindrer malingen fra korrekt vedhængende . Affedtning kan være særligt behov i stærkt trafikerede områder som køkken, især vægge nær ovn og i børnenes værelser , gangarealer og i familieværelser.
Fælles ingredienser
< p> Ingredienser til hjemmelavet affedtningsmiddel varierer. De mest basale opskrifter består af mild opvaskesæbe og vand. Opvaskemiddel fungerer godt, fordi det er typisk skånsom på overflader men skære igennem olie effektivt. For en anden mild affedter , bland eddike med vand , eller blot tørre overfladen med ren eddike , så længe det ikke er en marmor overflade . Bagepulver også skærer igennem fedt. Bland det med vand til at danne en vandig pasta.
Rengøring af overfladen

Da du kommer til at malingen på overfladen , du affedt , det kan ikke ud som om du har brug for at bekymre sig om at holde overfladen intakt , men områder med maling gnides kan tage maling ujævnt. Malingen kan også klæbe til rengøring klud og forårsage, at processen tage længere tid. Forsigtigt gnide i en cirkulær bevægelse ved hjælp af et ikke-slibende svamp eller klud og lad affedter gøre det meste af arbejdet. Begynd i toppen af ​​vægge og overflader , arbejder din vej ned, så du kan rydde op nogen drypper som du går.
Holde den malede overflade Clean

type
maling , du vælger påvirker rengøringsvenlighed senere. Halvblank maling er typisk foretrukket for stærkt trafikerede områder, fordi den glatte overflade kan tørres med mindre chance for skader. Flad maling, på den anden side , chips og skræl mere let, når gentagne rengøres. Når du har malet og forseglet væg eller møbler, regelmæssig rengøring med milde , hjemmelavede løsninger holder fedt at bygge op over tid. Brug fortyndede versioner af dit foretrukne hjemmelavet affedtningsmiddel til hyppig rengøring .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com