# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan Rens Saltillo fliser omkring et toilet
Saltillo flise er en type af mexicanske fliser , der egner skønhed , hvor det bruges indendørs. Selvom det ikke er holdbart nok til at modstå alvorlige udendørs vejrforhold, kan dette attraktive, mexicanske fliser tilføje skønhed og gamle verden charme til din indretning. Det er vigtigt at holde klinkegulv omkring dit toilet rent og desinficeret . Du kan opnå dette ved hjælp af leverancer og metoder, der dræber bakterier fra urin og andre stoffer uden at beskadige flisen. Ting du skal
Bucket
1/2 tsk opvaskemiddel
Svamp
Clean klude
1/4 kop blegemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1 opvaskemiddel er sikkert og effektivt til rengøring Saltillo fliser.

Fyld en spand med 1 gallon varmt vand. Tilsæt 1 /2 tsk af opvaskemiddel . Rør ingredienserne til at lave en sæbeopløsning.
2

Gennemvæd en blød svamp i rengøringsmiddel. Vride ud overskydende fugt .
3

Vask Saltillo fliser omkring din toilet samt den resterende badeværelse gulvet. Skyl svampen ofte.
4

Påfør mere fortyndet rengøringsmiddel og fortsætte med at udslette ned fliserne , indtil hele gulvfladen er blevet vasket .
5

Fugt en ren klud med varmt vand. Vride den ud . Skyl de Saltillo fliser ved at tørre dem af med den fugtige klud .
6 Udvandet blegemiddel effektivt dræber bakterier på Saltillo flise overflader.

Mix 1 gallon varmt vand med 1/4 kop af husholdningernes blegemiddel. Soak en klud i den fortyndede blegemiddel løsning, og pres overskydende fugt.
7.

Tør Saltillo fliser ned omkring bunden af ​​dit toilet med blegemiddel løsning, så overfladen er kun fugtig , men ikke våd . Lad blegemiddelopløsningen lufttørre , hvilket giver blegemiddel tid til at rense fliserne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com