# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Vaskeråd for Ultrasuede Couch Puder
Ultrasuede er et registreret varemærke for en type microfiber, et ikke-vævet stof . Det er markedsført som smudsafvisende , lysægte og let at rengøre. Den er lavet af polyester, en syntetisk fiber, så i modsætning til ægte ruskind , er der ingen animalske produkter i Ultrasuede . Det har været et populært materiale til betræk på sofaer på grund af dens holdbarhed og ruskind - lignende konsistens . Ultrasuede er maskinvaskes , men puden foring måske ikke . Hvis du er i tvivl, så prøv en ikke- vaskemaskine rengøring anbefales af Ultrasuede hjemmeside for at vaske dine Ultrasuede sofa puder metode. Denne metode er også sikkert at bruge på sofa puder , der ikke har aftageligt betræk . Ting du skal
Lint børste
Støvsuger med polstring børste vedhæftet fil
Rengøring klud eller svamp
Soft- strittede børste, såsom en ren sko børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tjek producentens pleje instruktioner til din sofa. Vedligeholdelsesinstruktioner er ofte inkluderet på et tag inde i pudebetræk , i området under hynderne , eller under sofaen. Alternativt henvises til hæftet , der fulgte med sofa for pleje instruktioner .
2

Børst sofa puder med en lint pensel , hvis der er hår fra kæledyr eller anden synlig snavs på sofa puder . Brug lint børste på alle overflader af hver pude .
3

Støvsug Ultrasuede sofa puder med en vedhæftet fil polstring pensel . Dette fjerner støv og andet snavs fra fibrene. Støvsug begge sider af puder og kanterne.
4

Dyp en ren klud eller svamp i almindeligt vand og vride den hårdt op . Tør ned alle sofa puder med fugtig klud eller svamp. Fugt kluden igen , tørre ned sofa puder igen og lad dem tørre natten over. Det vasker Ultrasuede puder uden at få dem for våd og er den metode , der anbefales af Ultrasuede hjemmeside.
5.

Pensl Ultrasuede hynder med en blød børste , når de er tørre . Børstning gendanner lur og ruskindslignende finish af møbelstof til at gøre din sofa ser sit bedste .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com