# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> husholdning >>
Sådan Fold en serviet med en lomme til Bestik
Tilføj en simpel flair til dit spisebord med borddækning . Klud bleer er en effektiv måde at tilføje farve og tekstur til dit tablescape . Opret en naturlig duo ved parring bleer og sølvtøj smukt . Efter at lære at folde en serviet med en lomme til bestik, kan du bruge denne teknik til at skabe pæne og ryddelige bundter til dit bord setting.Things du har brug
stofservietter
Spray stivelse
Jern < br > Bestik
Vis Flere Instruktioner
1

spray hver klud serviet let med spray stivelse og stryge servietter til at fjerne rynker . Stivelsen tilføjer en attraktiv sprødhed til stoffet , der hjælper det at holde sin form , når du folde det ind i lommerne. Lad servietter til at tørre og cool efter trykke på dem .
2

Placer en stryges serviet på en flad overflade, så det ligner en firkant foran dig . Bring den højre kant af bindet over til den venstre kant og justere kanterne præcist. Tryk på den foldede kant med fingrene .
3

Fold den nederste kant af bindet omkring to tredjedele af vejen mod den øverste kant , og tryk den foldede kant med fingrene. Bring den nederste kant af bindet op og tilpasse det med kanten af ​​det stof, du bare foldes op .
4

Vend serviet løbet . Fold venstre kant over mod midten , og tryk på folden let med fingrene. Fold højre kant over mod midten også , men putte den højre kant af bindet inde flappen af den venstre kant for at sikre det . Tryk folderne let med fingrene.
5

Vend servietten igen for at afsløre en lomme. Indsæt din bestik i tasken for at afslutte lomme serviet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com