# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> husholdning >>
Sådan Tør Dishes & Ikke Lad Lint
Foretage mindre ændringer i , hvordan og hvad du bruger til at tørre retter kan reducere risikoen for at få fnug på dine retter - og skære ned på risikoen for spredning af bakterier. Du kan også polere væk hårdt vand pletter , hvis du har vand med et højt indhold af mineraler . Vask og tørring op i hånden - uden at bruge en opvaskemaskine - går godt med en grøn livsstil , og sparer penge samt energy.Things du har brug
opvaskestativ
Fnugfri viskestykker , såsom linned eller en bomuld - hør blanding myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Stand hver frisk vaskede fad i en opvaskestativ lufttørre . Denne metode eliminerer fnug og reducerer risikoen for at få bakterier på retter fra et viskestykke .
2

Brug en ren, tør linned viskestykke til at tørre retter, hvis du ønsker at tørre retter med det samme. Linen viskestykker ikke efterlade fnug bag . Tør forsiden og bagsiden af hver skål i en cirkulær bevægelse for at fjerne fugt.
3

Dyp et hjørne af et viskestykke i hvid eddike til at fjerne hårdt vand mærker eller pletter fra tallerkener, glas og redskaber. Eddike fjerner mineralforekomster , at hårdt vand kan efterlade på overflader , når du vasker retter.
4

Vask dine linned viskestykker adskilt fra frottéhåndklæder , fleece, tæpper , trøjer og andre elementer , som kaster fnug. Hold viskestykker i en separat stak fra frotté køkkenruller at hjælpe med at forhindre fnug overførsel til dine retter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com