Clad - Køkkengrej Teknikker
Clad køkkengrej er lavet af lag af forskellige metaller , så det kræver forskellige pleje og madlavning teknikker end andre typer af køkkengrej. Det kræver en blid rengøring inden første brug for at fjerne olie eller anden rest fra fremstillingsprocessen. Fordi klædte køkkengrej giver større varmefordeling end nogle andre typer af køkkengrej, det kræver en lavere stegetemperatur . Brug de rigtige madlavning værktøjer og rengøring metoder beskytter finish at forlænge kogegrej liv. Forberedelse Teknikker

Wash klædt kogegrej før første brug. Rengør med varmt vand og et mildt flydende opvaskemiddel. Skrub kogegrej med en blød svamp eller klud . Tør den omhyggeligt efter vask. Må ikke pels kogegrej med en nonstick madlavning spray; det efterlader en vanskelig at fjerne rester bag og kan forårsage mad til at holde sig til panden .
stegetemperatur

Hold varmen på lav til medium og lavere end du normalt bruger med andre pander. Mad skal syde , når den rammer panden ; hvis det lyder som en knitren , varmen er for høj , og maden kan klæbe . Forvarm panden i et til to minutter før tilsætning af fødevarer. Gryden er klar, når det føles varm at røre ved. Hæld en kold olie i bunden af ​​den forvarmede pan at forhindre mad fra stikning . Clad køkkengrej er ovn og slagtekyllinger sikker op til 500 grader Fahrenheit. Mest klædte køkkengrej er induktion sikker, men altid tjekke med producenten for at beskytte kogegrej fra skader.

Madlavning værktøjer

Brug kun træ , plast , silikone eller nylon madlavning værktøjer med Clad køkkengrej. Metalredskaber kan skade den indvendige finish. Skær ikke fødevarer direkte på panden med en kniv eller en anden skarp redskab .

Rengøring Teknikker

Tillad klædt kogegrej køle helt af , før den rengøres . Mens Clad køkkengrej er opvaskemaskine sikker, håndvask det bevarer finish. Soak panden i varmt vand for at fjerne fast - på mad. Vask gryde med varmt vand og et mildt flydende vaskemiddel . Skrub panden med en blød svamp eller klud , men brug aldrig en ståluldssvamp , da det kan ridse finish.

Stain - teknikker til fjernelse

Tillad ikke klædte køkkengrej at have langvarig kontakt med syreholdige fødevarer eller vand med et højt klor eller indhold jern ; disse kan forårsage pletter på finish. Hvis kogegrejet overophedes eller koger tør , kan blå pletter vises. Salt kan også forårsage farvning ; tilsæt salt på panden kun én gang væsker nå en byld. Rengøring af køkkengrej med et ikke-slibende sæbe formuleret til rustfrit stål fjerner de fleste pletter. Efter rengøring panden, polere kogegrejet med en polsk anbefales til rustfrit stål.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com